Örültök, hogy április 1-jétől az ÁNTSZ bünteti a zárt vendéglátó- és szórakozóhelyeken történő dohányzást?
Igen. Baromi jó érzés, mikor hazamegyek egy kocsmából/szórakozóhelyről és nem hányom el magam a saját szagomtól. Meg persze nem csípi a szemem a füst:)
Egyébként érdekes módon a dohányzó ismerőseim többsége is azt mondja, hogy jobb így.
Sikamlós terület...
Igazság sosem lesz. Másképp látja egy dohányos , másképp, aki nem dohányzik.
Szigorítással egyet értek, de ez már túlzás. Én meghagytam volna a döntés szabadságát. Ha úgy van kedvem, akkor egy füstös kiskocsmába megyek, ha meg nem, akkor egy nemdohányzó szórakozóhelyre.
Én dohányzom, de útálom, amikor még ki sem lép a barom a liftből és már gyújtja a cigit, vagy a buszmegállóban fujják a füstöt.
De biztos szép látvány lesz az is, amikor a munkahelyek, hivatalok előtt tömegével járnak majd ki az utcára cigizni.
Itt az egyik iskolában, a tanári karnak volt egy elkülönített, szelőztetett dohányzó szoba kijelölve. Ezt mindenki tudta, belépés csak saját felelőségre.
Most a fél tanári kar, nyugdíj előtt álló igazgatóval egyetemben az iskola előtti jegenyefához járnak.
Baromság.
Én végülis jól jártam ezzel a törvénnyel, mert így kipróbáltam az elektromos cigit és át is szoktam rá. Mostmár fújhat a seggembe az összes közterület és ántsz ellenőr.
Szerintem egy nagy hülyeség ez az egész tiltás és csak a nyugatot akarják már megint majmolni,pedig közel nem vagyunk azon a szinten.
Bár a tiltás jó oldala az,hogy átkényszerültem az e cigire,ami olcsó és nem olyan káros,mert nem tüdőzöm le:)
Hehehe, ha nem tüdőzöd le, akkor miért szívod? :D
Mellesleg a kérdéshez annyit fűznék, hogy ez diszkrimináció a dohányosokkal szemben. A kocsmák mindig is arról szóltak, hogy ittunk, cigiztünk és csocsoztunk. Kérdem én: Mi lesz a következő? Betiltják a kocsmákban az alkoholfogyasztást?
Szerintem ez elég sok kocsmát szarul érint.
Nos én egy ideje nem dohányzom.De anno azért mentem el a "kocsmába"hogy megigyak pár sört,és elszivjak pár cigarettát miközben beszélgetek a haverokkal.Szerintem ez a kocsma lényege.Szóval kellene dohányzó,és nemdohányzó kocsma és mindenki eldönti,hogy melyikbe akar bemenni.
A másik dolog,ha én megveszek egy "drogot"(cigaretta)7-800ft ért legálisan,aminek a 80százaléka adó,akkor könyörgöm,annak a használata ne legyen már illegális!!!!
Hát a jó k...va anyjukat,még utána majd megb....k 50ezerel. Erre van ész,ilyent tetű országban élünk....
Bár mondom én már nem dohányzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!