Passzívan vissza lehet szokni?
Figyelt kérdés
2 Hete nem gyújtottam rá, pont szabira időzítettem a leszokást.Ma voltam először dolgozni, pár kollégám dohányzik és akaratlanul is belélegzek egy kis dohányfüstöt. Próbálom elkerülni meg minden, de akkor is 'érzem'. Tisztán a látható füstöt próbálom nem belélegezni meg amerre viszi a szél a füstöt azt is kerülöm.Ez a 16. cigimentes napom, és eddig kibírtam (előtte napi 1 doboz). Az a kérdésem tehát, hogy passzívan vissza lehet szokni?2012. aug. 21. 18:21
1/2 anonim válasza:
Igen is ,meg nem is. Ha kiállsz amellett ,hogy soha többet nem gyújtasz rá ,akkor nem fogsz visszaszokni.
Egyébként gratulálok az eddigi füstmentes napjaidhoz ,csak így tovább.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hát van mi motiváljon. Csak az érdekel h a fizikai függőség ki tud-e váltódni passzív dohányzás során, a szag meg ilyenek már teljesen nem izgat :)
2012. aug. 22. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!