Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van itt olyan anyuka aki nem...

Van itt olyan anyuka aki nem szokott vissza a dohányzásra? Mennyi ideje nem cigizel?

Figyelt kérdés

2012. júl. 26. 22:55
 1/8 anonim válasza:
100%
Nekem hal isten sikerult,rogton letettem ahogy pozitivat teszteltem,most 9 honapos a fiam,egy honapja hagytam abba a szoptatast,azota megprobaltam ragyujtani egyszer,nemes egyszeruseggel elhanytam magam:-D Azota ha ragondolok rosszul vagyok,pedig elotte kave-cigi volt a reggeli,aztan elment egy dobozzal is napkozben :-S
2012. júl. 26. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
19 hónapos a kislányom és terhesség alatt sem dohányoztam. Előtte pedig a napi egy doboz simán megvolt. Rágyújtottam idegességembe, de nagyon rosszul lettem tőle, így inkább babócámra költöm a cigi árát, járunk játszóházba.
2012. júl. 26. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
23 hónapja nem szívom. Mikor terhes lettem letettem, azóta sem gyújtottam rá. Néha eszembe jut, hogy jól esne, de ennyi. Régen napi 1 dobozzal elszívtam.
2012. júl. 26. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
2008dec óta tartom magam,néha rosszul esik ha vkinek a füstjébe beleszaladok,néha visszahoz régi szép emlékeket,de ezt csak úgy lehet h soha többé,most várjuk a 2.babát,férjem is letette 1évvel az első baba tervezése előtt,tisztán akartunk belekezdeni.Barátnőm 2.gyerkőc után újrakezdte,azóta dohányos.Én nem hiszek a félmegoldásokban,aki rágyújt újra,az meg fogja tenni máskor is.
2012. júl. 27. 00:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Én 2009 júniusában teszteltem pozitívat azóta nem dohányzom,pedig előtte elment min 1doboz.

A párom csak pár hónapja tette le,pedig azt mondta velem együtt leszokik. Nagyon büszke vagyok magunkra!:)))

2012. júl. 27. 00:13
 6/8 anonim válasza:

2008.április 6-án teszteltem pozitívat, tehát 2008. április 5-én dohányoztam utoljára (akkor voltam 4 hetes terhes).

Azóta a 3. babámat várom egyébként.

Utálom a cigit, undorodok tőle és azt is utálom, ha egy anyuka dohányzik, pl a játszótér szélén vagy a babakocsit tolva, szerintem gusztustalan.

Nem is értem, valaha hogy tudtam dohányozni, ráadásul nem is keveset.

A férjem velem együtt szokott le anno, ő sem dohányzik azóta sem és ő is utálja most már.

2012. júl. 27. 07:13
 7/8 anonim válasza:
Amikor megtudtam hogy babát várok sikerült egyből letennem a cigit,én sem szoktam vissza,ennek már 20 hónapja.Néha még előjön a "de rágyújtanák" érzés,de gyorsan el is múlik ha a gyermekeimre nézek.A párom sem szívja már 1 éve,én is büszke vagyok magunkra! :))
2012. júl. 27. 07:36
 8/8 anonim ***** válasza:

2010. októberében teszteltem pozitívat és egyből meg is undorodtam a cigitől. Gondolom az anyai ösztön indult el bennem.. de ki tudja ?! :)

2011. júliusban megszületett a lányunk egészségesen és kemény 6 hétig szopott sajnos. 3 hónapos koráig fejtem a tejet neki, de akkor már végképp elapadt.

Azt hiszem olyan 5 hónapos lehetett, amikor nagyon magamba zuhantam és vettem egy doboz cigit, majd elmentem sétálni éjszaka és elszívtam egy szálat. Nagyon érdekes érzések jöttek elő bennem, de jól esett.

Most múlt 1 éves, az elmúlt 3 hónapban minden este 1 szálat elszívok, de már nem kívánom.

Napközben nem is hiányzik, rá se gondolok.. de régebben ilyenkor már rég megkattantam volna. Az esti 1 szálat is simán letudnám "rakni", de bevallom .. sokszor az egész napos hiszti után jól esik.

Egyébként 7 éven keresztül dohányoztam a terhesség előtt és 1 doboz kb. másfél nap volt. Húzós napokon pedig 1 doboz még 1 napig sem tartott ki.

2012. júl. 27. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!