Van itt olyan anyuka aki nem szokott vissza a dohányzásra? Mennyi ideje nem cigizel?
Én 2009 júniusában teszteltem pozitívat azóta nem dohányzom,pedig előtte elment min 1doboz.
A párom csak pár hónapja tette le,pedig azt mondta velem együtt leszokik. Nagyon büszke vagyok magunkra!:)))
2008.április 6-án teszteltem pozitívat, tehát 2008. április 5-én dohányoztam utoljára (akkor voltam 4 hetes terhes).
Azóta a 3. babámat várom egyébként.
Utálom a cigit, undorodok tőle és azt is utálom, ha egy anyuka dohányzik, pl a játszótér szélén vagy a babakocsit tolva, szerintem gusztustalan.
Nem is értem, valaha hogy tudtam dohányozni, ráadásul nem is keveset.
A férjem velem együtt szokott le anno, ő sem dohányzik azóta sem és ő is utálja most már.
2010. októberében teszteltem pozitívat és egyből meg is undorodtam a cigitől. Gondolom az anyai ösztön indult el bennem.. de ki tudja ?! :)
2011. júliusban megszületett a lányunk egészségesen és kemény 6 hétig szopott sajnos. 3 hónapos koráig fejtem a tejet neki, de akkor már végképp elapadt.
Azt hiszem olyan 5 hónapos lehetett, amikor nagyon magamba zuhantam és vettem egy doboz cigit, majd elmentem sétálni éjszaka és elszívtam egy szálat. Nagyon érdekes érzések jöttek elő bennem, de jól esett.
Most múlt 1 éves, az elmúlt 3 hónapban minden este 1 szálat elszívok, de már nem kívánom.
Napközben nem is hiányzik, rá se gondolok.. de régebben ilyenkor már rég megkattantam volna. Az esti 1 szálat is simán letudnám "rakni", de bevallom .. sokszor az egész napos hiszti után jól esik.
Egyébként 7 éven keresztül dohányoztam a terhesség előtt és 1 doboz kb. másfél nap volt. Húzós napokon pedig 1 doboz még 1 napig sem tartott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!