Aki szokott igénybe venni bébiszittert 2 kisgyerek mellé, egy teljes napra (8-4ig) mennyit ad? Főleg vidéki város érdekelne, nem Budapest.
Értem,köszönöm. Sajnos nem tudom rokonra bízni őket viszont muszáj elintéznem valamit :((
Vajon az akadály hogy mindkettő kicsi? (9 hónapos és 2 éves)
Én évekig így oldottam meg a nyarakat, két gyerek mellé kértem segítséget, heti 20, majd 25 ezer Ft-ot fizettem. napi 8-10 óra volt hétfőtől péntekig.
Mindig egyetemista lányokat kerestem, nekik nincs nyáron elfoglaltságuk és jól jött a pénz is náluk. Többször volt gyógypedagógusnak tanuló lány, mert az egyik lányom sérült, ezért örültem, hogy a babyszitternek kicsit közelebb áll a leendő szakmájához a gyerekfelügyelet.
Én 4000 ft/alkalom fizetek, nálunk 4 vagy 6 órát kell vigyázni a fiamra, attól függ melyikünk ér haza előbb, mivel átfedésben dolgozunk.
A fiam 2,5 éves és egy 28 éves lány vigyáz rá, nincs ilyen irányú végzettsége és a fiam az első akire így vigyáz, nagyon ügyes és megbízható, jól bánik vele.
Szia.
Nekem még az jutott eszembe megoldásként,hogy nincs e olyan barátnőd vagy esetleg anyuka akivel már ismeritek egymást kicsit régebbről.Ha van esetleg ő is tudna segiteni neked és igy nem egy vadidegenre kellen rábiznod a gyermekeidet.
jaj nincs sajnos. Egy ismerősünk van itt ahol lakunk de 3 picije van, oda nem bíznám már őket még plusz 2nek. A fiam egyik ovistársával szoktunk még összejárni de ott is egyedül van anyuka a 2 gyerekre többségében, nagy megterhelés lenne neki 4 gyerek egész napra.
Barátok messze élnek nagyon, többe lenne nekik az utazás mint a bébiszitter sőt...
És semmi garancia rá hogy nekik épp jó akkor mikor nekem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!