Vannak itt egészségszerető emberek, akik NEM szeretik a dohányzást, dohányosokat, a passzív dohányzást?
Itt többnyire a dohányzás mellé álló flegma/bunkó válaszokat kapok/látok.
Nincsenek emberek, akiket zavar az, hogy mások közterületen dohányoznak, esetleg olyan helyen ahol TILOS is?
Miért az a természetes manapság, hogy senkit sem érdekel az egészség, és a másokkal sem foglalkoznak az emberek, sokszor bunkók?
Köszönöm az utolsótól az értelmes hozzászólást. Nyilván én ezeket mind tudom, csak nem szoktam reagálni közhelyekre. Érdekes, feltettem egy kérdést dohányzással kapcsolatban, rögtön megjelent a sok hőbörgő. Azért voltam kíváncsi, mennyni az arány itt.
De nyilvánvalóan a kocsik gyárak táplálkozás közhelyek mind csak maszatolás és hárítás.
Igazán azt "nem értem" hogy állítólag a magyarok 30%a dohányzik csak, de én akárhová megyek, az emberek 90%a dohányos. Ez alól legfeljebb a sportpálya/edzőterem a kivétel, de láttam már embert futni/kocogni cigivel a szájában.
"így van. és elnézést, de egy dohányos eleve nem lehet vmi igényes ember, a tapasztalatom az,h nem is azok, nem csak azért, mert cigiszagúak, hanem mert aki bagózik, az valószínűleg nem is eszik normális kajákat, és nem is nagyon sportol. jaj szegénykék, önként elkezdenek bagózni, nem tudnak leszokni (nem akarnak), többségük szétdobálja a csikkeket, telefüstöl mindent, és még sajnáljam is őket:) "
Baromi nagy hülyeséget írtál ezzel.Attól, hogy valaki dohányzik még lehet, hogy sokkal igényesebb magára és a környezetére, mint az, aki nem dohányzóként lehurrogja a dohányosokat.Van egy kollégám,dohányzik, DE öblítő illatú a ruhája, tiszta, ápolt megjelenése van, igényes a környezetére is, és figyel arra, hogy ne legyen bagó szagú. Sosem éreztem rajta a cigi szagot.
Tévedsz ismét! Nem kötelező sem busszal, sem autóval közlekedni! Én napi 45-50 km-t teszek meg biciklivel. Szerintem bőven ki lehet bírni és sokkal egészségesebb.
A kocsi csak a pudingseggűeknek való, és igen is lehet a kocsi is élvezeti cikk, mert baromi kényelmesen, tespedve eljutunk vele A-ból B-be.És akkor a dohányzás van összevonva az egészséges életmóddal?! Ennyi erővel a kocsikázást is össze lehet vonni a mozgáshiánnyal, az elhízással... Hihetetlen, hogy ennyire megkeseredett emberek vannak, hogy ilyenből hiszti kérdést csinálnak. Zavar a füst? Arrébb lépsz szó nélkül. Olyan nehéz? Te jó ég, mentsen az Isten az ilyen házsártos emberektől, mint amilyenek ti is vagytok!Nektek aztán nagyon beütött az élet, hogy ilyen hülyeségen képesek vagytok hisztériázni.
Kerékpárral közlekedek, szénszűrős álarcot hordok, nincs autóm, egészségesen táplálkozok, nem dohányzok, nem drogozok, környezetvédő csoport tagja vagyok, szelektíven gyűjtök, sportolok.
Mi a következő kifogásod, hogy ne kelljen szembenézned önmagaddal?
Hét évig laktam egy olyan helyen, ahol naponta 50 ember cigi-és marihuánafüstjét voltam kénytelen -- nem belélegezni, lenyelni. Hiszen még a mennyezeti lámpák fényét is elhomályosította a füst. (Itt hol "lépjek arrébb", kedves egyik előző válaszoló?! Hová is?!)
Már évekkel ezelőtt eljöttem onnét, de a tüdőm sajnos megsínylette, és soha nem leszek már egészséges.
Mindezt úgy, hogy nekem konkrétan a kezembe nem volt cigi soha az életben.
Aztán egy olyan helyre kerültem, ahol a lakótársaim nagyipari méretekben füstölőztek, ezt úgy kell elképzelni, hogy 0-24-ben égett a füstölő, miközben ablakot nem lehetett nyitni, mert rögtön beindult a visítás, hogy "Jaaaj, fáázuuunk!" (20 fokban.) Próbáltam megértetni először szépen, hogy a kezdődő tüdőbetegségem miatt ez nekem nem feltétlenül előnyös, de erre csak buta nézés volt a válasz, amikor meg csak azért is kinyittam az ablakot, akkor meg hisztériás roham.
Úgyhogy én már fiatalon tönkrementem a füstbe, anélkül, hogy ezért én lettem volna a felelős. (Egyébként én is biciklivel közlekedem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!