Nem kell félni, a tábor és a kandallótűzben nincs rákkeltőanyag.
2013. dec. 22. 15:34
2/7 anonim válasza:
Mondasz valamit.. De ha cigizel úgy mindenképp nagyobb mennyiségben/koncentráltabban megy a tüdődbe a füst, míg egy pl. tábortűznél nem annyira. Nem tudom igazán, csak gondolom.
2013. dec. 22. 15:35
3/7 anonim válasza:
Meg kell vizsgálni, milyen dodlgokat tartalmaz a cigaretta-,tábortűz- és a füstölő füstje és meglátod a különbséget.
Mert a keleti gyógyítók is állandóan füstölnek és az viszont jótékonyan befolíásolja a szervezetet.
2013. dec. 22. 15:38
4/7 anonim válasza:
A tábortüzet nem tüdőzöd le, meg nem naponta 20-szor szívod!
2013. dec. 23. 01:14
5/7 anonim válasza:
Én sokszor láttam már tábortüzet, senki nem ment oda, hogy pár centire a tűztől egy jó nagyot szippantson belőle, hogy megtelítse vele a tüdejét. Te próbáltad már? Ha nagyon füstöl a tábortűz, akkor egy méterre is nehéz levegőt venni, és köhögnek az emberek..biztos a sok anti-tábortüzes csak eljátssza, hogy nem természetes a füstös lélegezni, ugye
2013. dec. 23. 22:12
6/7 anonim válasza:
Na ja, az ember nem ül stabilan a helyén, ha változik a szélirány. Na és már jártam úgy, hogy túl sok füstöt szívtam be, és másnap fájt a fejem. Ezért, ha erős a füst, akkor vagy távolabb mész, vagy a másik oldalra.
A füstölők meg annyira nem nagy mennyiséget füstölnek, és azokat sem vesszük a szájba. Viszont a bennük lévő nem túl egészséges illóolajok miatt nem árt, ha az ember csak mértékkel használja őket.
2013. dec. 27. 01:11
7/7 anonim válasza:
Na de senki sem gyújt naponta füstölőt, maximum akkor ha egy keleti stílusú masszázsszalont üzemeltet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!