Azt mondják a cigizés azért jó, mert a függőség elhiteti veled, hogy jó. Akkor hogy lehet, hogy nekem elsőre is jó volt?
Nem vagyok rászokva, de nem is utasítom el a cigit.
Szóval nincs olya, hogy "jajj, meghalok ha nem gyújthatok rá!" Van, hogy hónapokig nem cigizek, mert nem költök rá, de van aki megkínál, azt elfogadom.
És jó érzés! Valahogy jó érzés, mikor leszívom a füstöt a tüdőmbe!
Pedig azt mesélik, és itt is olvastam, hogy a cigizés nem jó, csak a függőség hiteti el az emberrel, hogy jó.
Na de ha én nem vagyok függő, mégis miért jó akkor is?
megkínálják mert úgy illik, lehet hogy nem is sajnálják előle, de akkor is bunkóság :D
Amúgy ez a magyarázkodás az, amiből majd függőség lesz :D szerintem sok dohányos magára ismer most, hogy "nekem nincs olyan hogy megőrülök ha nem kapok cigit", meg "néha tök sokáig nem gyújtok rá, csak néha jólesik", szóval majd rászoksz, ne aggódj :D
amúgy amit most jó érzésnek érzel, hogy pl egy kicsit be is szédülhetsz, az majd elmúlik :) tudjuk milyen érzés amikor nincs rászokva az ember, elszív egy cigit, és a szénmonoxidtól talán kicsit bepunnyad az ember, vagy be is szédül, az majd elmúlik, és akkor már tényleg nincs benne öröm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!