Elhatároztam, hofgy leszokok a cigiről, de a barátaim folyton kínálgatnak direkt! Miért nem akarják, hogy leszokjak?
Nem, nem én adok nekik cigit, hanem egyszerűen folyton előttem rágyújtanak, még mondják is, hogy "jajj de jó, nem tudom miért szoksz le! Pedig olyan jóóó!" Direkt cukkolnak, kínálgatnak: "na egy szálat, naaa te is szeretsz cigizni tudom én!"
Miért nem akarják, hogy leszokjak? Azt hittem az ember barátai jót akarnak az embernek, és a sok cigizés nem jó, még a kevés cigizés se, de akkor is, le akarok szokni, le is fogok! de miért cukkolnak?
Szerintem az bántja őket, hogy ők akaratgyengék és nem tudnak leszokni, zavarná őket ha neked sikerülne. Ezek nem igazi barátok. Gratulálok, hogy te eljutottál ide, és belátod, mennyire értelmetlen és buta dolog a dohányzás.
Én kerülném őket nagy ívben a helyedben.
Szerintem is az az oka, amit az első írt.
Egyszerűen nem akarják, hogy jobb legyél náluk.
Esetleg félnek, hogy ha már nem fogsz dohányozni, akkor eltávolodtok egymástól, mert nem fogsz mindig kijárni velük a dohányzóba..
Zavarja őket hogy neked sikerült és nekik nem. Te vagy a bizonyítéka az ő gyengeségüknek, ezt azzal akarják kompenzálni hogy visszaszoktatnak, így nem tűnnek akaratgyengének melletted.
Tudom miről beszélsz, amikor leszoktam engem is állandóan kínálgattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!