Mennyire gáz, hogy 14 évesen NÉHA rá gyújtok?
Figyelt kérdés
A héten lettem 14 (kedd), és olyan 13.5 éves koromban el kezdtem néha(!!) rá gyújtani. Maximum heti 2 szálat, ha épp olyan kedvem volt, de nem szoktam rá. Volt pár hónapja egy elég húzós hét, akkor nap 2-őt maximum barátokkal, és mikor ott aludtam barátnőmnél, kb 10 szálat elszívtunk :s
De semmi olyan érzésem nem volt, hogy most muszáj, stb..
Szóval nem vagyok rá szokva :)
2013. dec. 13. 19:56
11/12 anonim válasza:
nem szoktál rá és én is akörül, ekkora mennyiséggel kezdtem. de csomószor le tudtam tenni hoszabb időre ha akartam, ugy hogy nem kivántam.
12/12 anonim válasza:
Szia!
Attól, hogy kiemeled, hogy NÉHA, attól még ugyan úgy szívod. A barátnőmnek általában azt mondják, hogy "Parti dohányos".
Én személy szerint, gyűlölöm a dohányzó embereket, főleg fiatalon. Könyörgöm, 14 éves vagy!!! Ilyenkor még a cumi kéne, hogy a szádba legyen, nem a cigi, meg egyéb dolgok.Szóval igen, "gáz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!