A héten lettem 14 (kedd), és olyan 13.5 éves koromban el kezdtem néha(!!) rá gyújtani. Maximum heti 2 szálat, ha épp olyan kedvem volt, de nem szoktam rá. Volt pár hónapja egy elég húzós hét, akkor nap 2-őt maximum barátokkal, és mikor ott aludtam barátnőmnél, kb 10 szálat elszívtunk :s
De semmi olyan érzésem nem volt, hogy most muszáj, stb..
14 évesen túl voltam 7 elvonón:)és teljes műszakban dolgoztam:)
2013. dec. 13. 19:57
2/12 anonim válasza:
Nagyon "gáz"!!!
2013. dec. 13. 19:57
3/12 lencsefőzelék válasza:
Hidd el, nem vagány. Sokan azt hiszik, menőek, pedig nem. Ha tovább folytatod, könnyen függővé válhatsz, és akkor sokkal nehezebb lesz abbahagyni, szóval most fejezd be, amíg könnyebb. Vagy szeretnél 40 évesen 55-nek kinézni, aztán még a nyugdíjazásod előtt elpatkolni valami megelőzhető betegségben?
2013. dec. 13. 20:11
4/12 anonim válasza:
Ez még nem gáz, de ha rászoksz az már gáz lesz, hagyd abba.
2013. dec. 13. 21:03
5/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok önmagában nem lenne gáz de a következmények miatt gond.
2013. dec. 13. 21:05
6/12 anonim válasza:
De ha ottalszol a barátnõdnél könnyen gáz lesz.Gondolom nem akarsz 15 évesen apa lenni.
Van egy rossz hírem. Már függő vagy. A mennyiség alapján a kémiai függőség még valószínűleg enyhe, de a leírás alapján a pszichológiai függés már megvan. És ezt sosem tudod majd legyőzni (max. ha amnéziás leszel). Nem csak azt jelenti a függőség, hogy majd megdöglesz, ha nem gyújthatsz rá, majd nemsokára elpattintassz napi 1 dobozt, akkor majd olyan is lesz, hanem már az is, hogy csak simán gyújtassz egyet, mert miért ne, nem olyan gyakran és különben is. Önámítás 1.0, lesz még rosszabb is.
Isten hozott a klubban.
2013. dec. 14. 10:44
9/12 anonim válasza:
Én 13 évesen kezdtem, lassan 14 leszek és már elmegy fél doboz. Reggel még elég volt egy cigi, most már 2 egymás után és amint kiérek a suliból rohanunk elszívni egy cigit, egy óra alatt azért elmegy 3 szál, otthon már nem cigizek csak hétvégén. Gondolom lány vagy. Ne szokj rá már csak azért sem, mert sokaknál kizáró ok és elmegy a pénzed is. Nagyon rossz. Főleg, ha nincs motivációd ne szívj többet. Ilyenkor még simán leteszed, max beképzeled, hogy hiányolod, de a
2013. dec. 15. 10:31
10/12 anonim válasza:
*de ha körülötted mindenki cigizik iszonyú nehéz, én nekemnem megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!