Elhatároztam, hogy holnaptól nem gyújtok rá. Milyen mellékhatásokra számíthatok, mikor, meddíg, milyen erősek lesznek? Hányás jelentkezhet esetleg? 5 éve dohányzó 20/L
Hányás nemigen,de lesz fejfájás,szédülés,idegesség/nyugtalanság,evési kényszer,izzadás.
Persze függ attól is mennyire voltál rákattanva. Sok sikert neked.
Először is ! nagyon örülök,hogy azt mondod, elhatároztad !
Ez a szó, hogy elhatároztad ez már kb. 99 % sikert jelent!
Saját tapasztalat : A második nap a legnehezebb és hasonlóan nehéz a harmadik is. A harmadik nap után kezd erősödni az ember (elhatározása,akarata,kitartása,stb.)
negyedik nap , hát most már csak nem gyújtasz rá ha már három napot ki bírtál és ez így megy az első héten. utána meg már csak nem gyújtasz rá, ha már egy hete nem cigizel!
Igaz !? Minden eltelt nap után egyre büszkébb vagy magadra,hogy már x,y napja nem dohányzol!
A második hét után ,kimondottan büszke vagy magadra,hogy nem cigizel és innentől kezdve már gyerekjáték az egész.
Az első egy hónap lejárta után már szinte olyan mintha soha nem is dohányoztál volna.
Az első 3 nap, első 1 hét és utána már meg erősödve a 2.hét ez az az időszak ami alatt meg valósul a kitűzött célod.
Tünetek,nálam: a két hét alatt meg változott a székletem. A szám belsejében mintha le hámlott volna a belül a bőr és új bőr keletkezet volna (simább lett). Jobb lett az étvágyam,(jobb ízűen ettem,nem híztam el de fel szedtem pár kilót amit akartam is) szebb szine lett az arcomnak,elkezdtem jobban érezni az ízeket az illatokat. több energiám lett, kevesebb alvás idő is elegendő volt ahhoz hogy kipihentebben ébredjek reggelente. reggelente fittebben ébredtem és keltem fel. Az első két hétben egy kétszer álmomban dohányoztam és szinte fel riadva ébredtem ,hogy ez most tényleg igaz vagy csak álmodtam,hogy dohányzom, mert én nem akarok rá gyújtani és akkor most mi is van ? dohányzom vagy nem, mert csak álmodtam? hát ilyen is volt az első 1-2 hétben. az első pár napban még az is elő fordult,hogy éjszakánként alvás közben fojt a nyálam rá a párnámra. (gondolom az elvonási tünet részeként ).
Drukkolok neked és csak továbbra is állj ki az elhatározásod mellet,hogy TE ELHATÁROZTAD !
kb. 20 év dohányzás utáni tapasztalataimról írtam.
Most 46 éves vagyok. Férfi.
Hajrá ! Én már most hiszek benned,hogy Te ! abba hagytad a cigizést,dohányzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!