Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Baj ha 16 évesen néha cigizek?

Baj ha 16 évesen néha cigizek?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok kb fél éve cigizek, naponta 1 szálat, de van amikor semennyit.

Ez a mannyiség káros?

2013. júl. 9. 21:33
 1/6 anonim válasza:
Minden száll káros, de amúgy miért nem szoksz le róla, még most keveset szívsz könnyű lenne leszoknod, de majd később úgy is többet kívánsz majd és sokkal nehezebb lesz.
2013. júl. 9. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha van mód rá tedd le vagy nagyon ritkán gyújts csak. Milyen fajtát szívsz?
2013. júl. 9. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Előző vagyok, fejlődésben lévő szervezet vagy, sajnos ez a mennyiség is árt, még ha kisebb mértékben mintha egy dobozzal szívnál akkor is jobban árt mintha egyáltalán nem gyújtanál rá. [link] Ha aggódsz az egészséged miatt rakd le, sportol, a pénzt tedd félre és vegyél valami hasznos dolgot pl cipőt, gitárt, motort. Jól tetted hogy feltetted a kérdést. 19évesen próbáltam ki nem szoktam rá.
2013. júl. 9. 21:52
 4/6 sativus ***** válasza:
54%
igen káros , szokjál le én is azzal próbálkozok :SS
2013. júl. 10. 02:41
 5/6 anonim válasza:
27%
16 evesen nyalokaznod kene nem cigizned :D
2013. júl. 10. 21:18
 6/6 Tomi90 ***** válasza:

Ne legyünk már álszentek, mindenki 18 alatt szokik rá... Aki 18 éves koráig nem szokik rá, az már nem is fog. 1 szál még nem okoz komoly károkat, de függőséget okoz és egyre több kell majd ugyanahhoz a hatáshoz.

Az viszont teljesen hülyeség, hogy megállsz a növésben a cigitől. Erre semmilyen TUDOMÁNYOS bizonyíték nincs. Volt osztálytársam is cigizett és 190 cm felett volt. Csak azért találták ki ezt, mert tudják, hogy a tizenéveseket nem riasztja el a tüdőrák...

2013. júl. 11. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!