Mivan ha 14 évesen cigizek? A faterom tudja de anyám nem Valami javaslat hogy milyet szívjak?
Mivan akkor ha valaki 14 évesen cigizik..
Megjegyzem nem tartom menőnek sem...
Csak néha jó mert megnyugtat.. :)
Szerintem 14 évesen nincsenek akkora problémáid,hogy kell,hogy le tudj nyugodni.
Főleg hogy fejlődésben van a szervezeted.
Ja és ahogy látom,egy kérdést nem tudsz normálisan feltenni.
Én se vagyok sokkal idősebb nálad, ezért nem osztom tovább az észt ..
17L
Káros a szervezetedre, de gondolom ezt már sokan mondták.
Viszont, mesélek valamit.
Osztálytalálkozón ültünk egy étteremben, kb 25-en jöttek el. Az egyik volt osztálytársam kozmetikusként dolgozott. - Érdekességként. a férje pedig bőrgyógyász volt. - Kérte az osztályt, hogy vegyen részt egy játékban. Ő mindenkiről megmondja, hogy dohányzik-e vagy sem. 100%-os eredménnyel megmutatta, hogy ki dohányzott. Mindenki keze az asztal alatt volt, nem volt senki előtt hamutál, sem cigis doboz, nem vicsorított senki, senkihez nem hajolt oda, hogy érezze a szagot. Egyszerűen ránézett. Azt mondta, hogy az arcon megvastagodott vérerekből, és a száj körüli ráncból meg tudja állapítani.
Utolsó!
Ez teljesen igaz!
Nálunk az orvos töltött ki adatlapot, és kb. 2 méterről rám nézett, és simán beírta, hogy "nem dohányzik".
Szia! Én 15 éves korom óta cigizem. Tudom káros meg minden, de rólam senki nem mondja meg, hogy cigizek e vagy sem. Nemrég 21-nek néztek, közben 27 múltam bőven :)
Nem vagyok ráncos, a fogak meg csak akkor sárgulnak a cigitől ha nincs karbantartva, amúgy minden mástól sárgulhat meg romolhat ha nincs karban tartva egy fogsor. :)
A tüdő a legnagyobb gond, amit már elkezdtem én is érezni, és nagyon lecsökkentettem az adagot és próbálok leszokni.
Rohadt nehéz.
Inkább ne szokj rá, mert amit néha elművelek a cigihiány miatt az valami elképesztő. sokszor verejtékezem, akkor is ha csak ülök és nézem a tévét, szét tudnék robbanni, ordibálok majd sorozatba kérek a körülöttem lévőktől bocsánatot ezért. Borzasztó, de muszáj mert így nem lehet élni...
AZ utólsónak nagyon szépen köszönöm megy a pacsi és még pár embernek aki normális választ adot.. :)
Köszönöm a "felvilágosítást" és szerintem most leteszem a rákba igazatok van ..
Mi a szarnak? Semmire nem jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!