Mivan ha 14 évesen cigizek? A faterom tudja de anyám nem Valami javaslat hogy milyet szívjak?
Mivan akkor ha valaki 14 évesen cigizik..
Megjegyzem nem tartom menőnek sem...
Csak néha jó mert megnyugtat.. :)
énis 14 évesen kezdtem. én nem azért mert menő, nem azért mert problémáim voltak hanem azért mert mikor cigizek annyira jó érzés fog el. annyira "feeling"-es mikor reggel a kávém mellé elszivok egy szálat, a buliba kimegyek egy fiúval cigizni és ott ketten tudunk beszélgetni stb.
hogy a kérdésedre válaszoljak szerintem ne erőset szívj. pl. dunhillból a szürkét vedd ne a feketét. davidoffból az ezüstöt(vagy arany?nemtudom) vegyél ne vöröset. marlboroból pirosat vegyél ne feketét stb. :)
Hülyeséééggg.... Ne hallgass senkire ha sz*r úgy is leteszed, ha jó azért mert más kozmetikussal példálózik meg öregedéssel meg ezzel azzal el se hidd... hagyjuk már... unokahúgom 14 éves...nem cigizik, nem sminkeli magát évek óta és mégis ha ránézel azt mondod hogy legalább 18-20 éves, és hitték már azt hogy ő az idősebb!!!
ez genetika...van aki öregedik a cigitől és van aki nem... ennyire egyszerű...
amúgy ha már ilyen fiatalon szívod legalább eleinte minőségibbet szívj és ne bondot vagy ilyesmit az alja legalább a szofi legyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!