13 éves vagyok és szülinapomra vízipipat akarok, de anyám nemengedi . Mit csináljak?
Először is megjegyzem,hogy milyen tisztelettel beszélsz anyukádról->"anyám"
Nekem sem engedték,azt mondták,hogy káros.Mondtam,hogy pedig én úgy tudom,hogy nem is az.Aztán kicsit alaposabban utána néztem,és tényleg káros.Hát ezért nem engedi anyukád.Egyébként meg semmivel sem leszel menőbb,ha van egy vízipipád,sőt én inkább szánalmasnak nevezném,hogy 13évesen ezzel rajolsz.Miért menő ez?Azért,mert a barátaid vízipipáznak,neked még nem kell.Én is kibírom,és ugyanolyan sok barátom van.;D
Miért is nem engedheti...?
A vízipipával két dolgot szívnak: dohányt és drogot.
Tényleg nem értem, miért nem tetszik anyudnak, hogy vagy dohányozni akarsz, vagy drogozni.
Egyáltalán: minek neked vízipipa???
Gondolom, nem virágot akarsz benne tartani.
Én is "akarok" sok mindent mégse lehet.Tizenhárom évesen és sokkal értelmesebb dolgokat csináltam, neked meg már a vízipipázáson jár az eszed.SZÉÉGGGGYEEN. Legközelebb a sarokra állj ki.... Nehogy az hidd hogy szívsz belőle és HUHH DE MENŐŐ VOK (OMG).Köszöntettel tartozol a szüleid iránt hogy ők neveltek ruháztattak és tömték a kaját a szádba.Ilyen gyerekkel hajtógázt kéne szívattatni...
Jah és még mit csinálj Csiitt, szád alapálásba, pofa be fog , jó kisláány :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!