13 éves vagyok és szülinapomra vízipipat akarok, de anyám nemengedi . Mit csináljak?
naigen sok b@rom van aki csak a who véleményét hiszi el, ami a cigigyárak érdekeit védi ezért mocskolja a vp-t
egyébként meg vizipipa működése: szén beizzít, rá alufóliára és szív, a szén mellett felmelegszik a levegő ami felmelegíti benne a dohányt/shiazo-t ám nem azokat szívod el hanem azt a mézes melaszos nedvet ami rajta van, abból is csak az ízesítő anyagok jönnek ki, majd a levegő áthalad a vízen, és így ízesített vízgőz jön a csőből, és a csőben, vízben lerakódnak anyagok, ezért a vp kb annyira káros mintha elmenne melletted 3 kocsi, aztmeg kb kipisiled
hameg nem megy akkor dugd el, 3000 forintér kapsz szultáncenterbe kicsi pipát tokkal együtt, ezres egy kis csomag dohány 400 forinnt 10 szén
14/f
Szia!
Először nekem sem engedték,de aztán mégis sikerült! :)
Bár mondjuk én 14 vagyok,és Shiazo-t használok.
Szerintem győzködd őket,ne aggódj,előbb utóbb majdcsak sikerül! :)
Ha meg nem engednek,akkor vegyél egyet,és dugd el! :)
Lehet olcsón venni,kicsi pipát! :)
Vagy csinálj egyet! :)
Ha nem menőzésből kell,akkor az is jó!
mit csinálj? semmit, törődj bele! szívből kívánom, hogy sose legyen nagyobb problémád! egyébként szerintem sem kell egy 13 évesnek vizipipázni.
27/L
Szerintem hülyeség 13 évesen vizipipáznod. Az meg amit valami okos tudós ember leírt faxság. A vizipipa én olyan káros. És még hogy a dohánygyártók hiresztelik el hogy a vizipipa káros, szerinted az abba való dohányt, ki csinálja?
Amúgy meg én személy szerint elég kevés szürke vízgőzt láttam de lehet csak én vagyok így vele. És az hogy vegyél egyet és dugd el, ha lebuksz úgy is te fogod megszo.pni. Szal 13 évesen qrvára ne akarj vizipipázni.
Utolsónak:
Szürkének láttad a vp "füstjét"?
Akkor nagyon rossz a Te szemed!
Anyomikának: tanulj meg fogalmazni és a vízipipába való dohányt nem a cigidohány gyarak készítik, hanem kifejezetten erre szakosodott cégek, illetve vízipipagyártók is készítenek saját márkájú dohányt.
13 évesen javaslom tényleg csak shiazo-t használj. Ha mindenképp szeretnél vízipipázni, akkor beszéld meg a barátaiddal, hogy valaki, akinek megengedik, vesz és hetente egyszer összeültök nála egy-két tömésre. Ha pedig menőzésből szeretnél, áldásom rá, inkább ettől legyél te a Jani, mint hogy rászokj a cigarettára.
Utolsó:
El tudnád küldeni annak az oldalnak a linkjét ahol ezt olvastad?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!