Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 13 éves vagyok és szülinapomra...

Ríviai Eskel kérdése:

13 éves vagyok és szülinapomra vízipipat akarok, de anyám nemengedi . Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már mindent mutattam neki szakértői véleményt, nikotinmentes ásványi követ , ami meggyőzheti.Már egyszerűen ott tartok h veszek eggyet és eldugom.Mit csináljak ?
2011. júl. 5. 19:59
1 2 3
 21/24 B.Szabolcs válasza:
82%

Tedd félre későbbi progira! Majd veszel ha 18 leszel!!

Ne légy akaratos! Én imádtam a vadászrepülőket! Képzeld a mai napig nincs F15E-m! :)Haragudjak rájuk? :)Amúgy meg lásd be a 13 még nem egyenlő 18!!! Anya és apa szavait fogadd el és teljesíthetőbb álmokban gondolkozz!!

2012. nov. 4. 11:01
 22/24 anonim ***** válasza:
62%
Hogy mit csinálj? Tanulj meg írni, kislányom.
2013. febr. 24. 10:06
 23/24 anonim válasza:
100%
Hát a vízipipa biztos baromi jó, meg én is ki akarom majd próbálni, viszont tény, és való, hogy káros. Ezért nem fogsz kapni. Szerintem egyszerűbb, ha vársz, és addig max. néha elmész valahova vízipipázni :D
2013. okt. 11. 16:36
 24/24 anonim válasza:
Bujj vissza az agyba takonypoc! Jo mar 21 eves vagy de nah... anno takony voltal
2019. dec. 20. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!