Szerintetek tudja anyám hogy füvezek?
Figyelt kérdés
14éves vagyok és Szinte sose vagyok otthon állandóan a haverokkal lógok és közülük szinte mindenki cigizik/füvezik..egyszer mikor elindultam otthonról anyám tett egy megjegyzést hogy: "aztán ne hogy cigizz"..másnap este mikor kint voltam a teraszon apám kijött hozzám és elkezdett velem beszélgetni a drogokról..szerintetek tudják hogy füvezek?:d2012. júl. 16. 22:28
1/15 anonim válasza:
Nem hinném, csak gondolom meg akarják előzni hogy véletlenül se kezdd el a dolgot. Azt hogy konkrétan füvezel vagy nem lehet hogy nem tudják. De azt viszont lehet hogy láttak már valahol hogy cigiztél csak te nem tudsz róla, és nyilván nem akarnak veled feleslegesen ordibálni ameddig nem kapnak rajta úgy hogy te is észreveszed.
2/15 anonim válasza:
Elég nagy baj hogy 14 évesen szinte sosem vagy otthon. Mondjuk erröl nem Te tehetsz hanem a szüleid hogy engedik. Ez amit leirtál egyenes út a kemény drog függöséghez, balhékhoz és hogy rossz esetben elb...d az egész életed. Légy észnél késöbb nehezebb.
4/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat attól h szívok egyszer-kétszer füvet nem leszek drog függő:D
2012. júl. 16. 23:54
5/15 anonim válasza:
minden NEM luzer kiskamasz élete ilyen már vagy 20 éve... ettől nem lesz kemény drogos sem, meg az életét sem cseszi el, hacsak nem valami hülye retardált... de akkor meg akkor is elbaszná az életét, ha nem füvezne...
6/15 anonim válasza:
Nem is a szivásra irtam, tudom hogy szinte mindenki sziv hanem arra hogy 14 évesen már szinte sosincs otthon. Természtesen el lehet járni haverokkal ide oda de 14 évesen alig otthon lenni szerintem még korai mert ebböl jönnek a balhék. Ez a probléma nem az hogy néha szív....
7/15 anonim válasza:
Először is:A drog rossz,egészségtelen,káros,pláne kiskorúaknak.Többet kéne lenned otthon,nem fű/nikotin függő szánalmas barmokkal,akik HA füveznek/cigiznek,előbb utóbb rábeszélhetnek.Egyébként sem tanácsos ilyenekkel lógni.A drog megkeseríti az ember életét,én a helyedben ki se próbálnám.Egyébként kissé szomorú hogy szinte sose vagy otthon.
8/15 anonim válasza:
Tuti hogy tudjak! Apropo nyugodtan lehetsz fuggo is akar nem kortol fugg. Le kellene csereld a barataidat csak megrontanak teged ekkora korban fuvezni gaz, nalunk legalabbis ciki, ego! Na meg az egeszsegnek is karos foleg ebben a korban. Javaslom beszelj a szuleiddel.
9/15 anonim válasza:
Mekkora szánalom. Még mersz írni ti meg válaszolni a kérdésére? szánalmas füvesek. Én már rég kidobtalak volna otthonról a kukába. ÁÁÁ nem itt lesz drog függőség xDD NEM LESZEK FÜGGŐ BLA BLA BLA, ha többször csinálod és akarod már az vagy xD EGYSZER SZÍVSZ AKKOR NEM VAGY FÜGGŐ, ha már 10 x szívtál akkor mindig újra csináltad, tehát az vagy és mindig kívánni fogod xD Nekem az osztálytársaim közül 28 emberből 17 en buktak ki mindd füvezett 1 esek voltak és minden reggel beszívva jöttek suliba és van aki LSD-zett, speedezett is és a bio fűnél kezdték. Nincs már akaraterőtök és nem tudjátok élvezni az életet fű és cigi nélkül. Ez már tényleg ajjadék. Szaros genetikailag mutáns emberek vagytok. Pokolban fogtok elégni.
10/15 anonim válasza:
14 éves? xDDDD 14 :DD azt se tudja mennyi 2x2 kis szaros vagy -.-" Még egy nagykorúnak se ajánlom, hogy füvezzen, de 14 évesen ez undorítóóó xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!