Szerintetek tudja anyám hogy füvezek?
Figyelt kérdés
14éves vagyok és Szinte sose vagyok otthon állandóan a haverokkal lógok és közülük szinte mindenki cigizik/füvezik..egyszer mikor elindultam otthonról anyám tett egy megjegyzést hogy: "aztán ne hogy cigizz"..másnap este mikor kint voltam a teraszon apám kijött hozzám és elkezdett velem beszélgetni a drogokról..szerintetek tudják hogy füvezek?:d2012. júl. 16. 22:28
11/15 toma9973 válasza:
a 9. és 10. válaszolónak üzenném, hogy attól függő egy ember ha önmaga akaratán kívül nyúl kábszerekhez,nem attól hogy akár 10x füvezik.Ez olyan hogy elmész haverokkal buliba,mindennapokon nem cigizel meg vedeled a bort literszám de egy buliba egy doboz cigi meg 1-2 liter bor elmegy 5-6 ember között.de ez csak magánvélemény! UI.:nem kell mindenkit a pokolba kívánni mert életében elkövetett 1-2 hibát!biztos te is követtél el egy párat!de mégse kíván senki a pokol legmélyebb bugyrába!
12/15 anonim válasza:
A 9-es válaszolónak fáj valamije.Nem volt gyerekszobája,mindentől elzárták és azt akarja,ha neki szar gyerekkora volt,akkor mindenki másnak is az legyen.SZÁNALMAS!
13/15 anonim válasza:
Szerint nem tudják, de ha eddig nem b*sztak meg érte akkor nem tudják. A negativ valaszoloknak meg csak annyit, hogy miert legyen otthon?? Ilyen korban kezdenek el az emberek "elvalni" a szuleiktol. Legyen inkabb minden percben anyucival? Nektek ugy nez ki nem volt gyerekszobatok... O is ember, es minden ember hibazik valamiben. Gondolom ti tokeletesek vagytok, nem cigiztel, soha nem isztok, mindig jok vagytok :) gratulalok *clap clap clap*
14/15 anonim válasza:
Mi a sztori vége, drogos lettél vagy sem? :)) én az utóbbira tippelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!