14 éves korom óta cigizek. Akkor kezdtek el nőni a melleim de azóta se.15 éves vagyok napi egy dobozt szivok. és a melleim ugyanakkorák mint 14 évesen kicsik. Ha leszokok nőhetnek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 10:56
1/12 anonim válasza:
Sz.tem a kettő nem függ össze..szívd csak nyugodtan a napi 1 dobozt majdcsak belehalsz...
2/12 anonim válasza:
Akkor nőhetnek igen. A dohányzás gátolja és csúnya csoffadt melleid lesznek. Hagyd abba sürgősen.
3/12 anonim válasza:
sztem meg ne azért hagyd abba,mert csúnyák lesznek a meleid,hanem mert 30 évesen tüdőrákban fogsz meghalni,és nem viccelek!komolyan nem értem a sok fiatalt,egyébként én is 15 éves vagyok,nekem apum,anyum cigiznek 16 éves koruk óta,de nekem eszem ágába sincsen,h cigizek!mire jó,de télleg??ja mert te most olyan menő vagy,h cigizel,és ezzel felvághatsz a a fiúknál.fúúúj szánalom az egész,!!
4/12 anonim válasza:
A 3.válaszoló kicsit ellentmondásba keveredett saját magával,mert ha vannak szülei,akkor nem árva,ergo nem haltak meg 30 évesen,mégis 15-16 éves koruk óta dohányoznak.Ha megteheted,valóban hagyd abba a cigit,mert semmi jó nem származik belőle,de nem hinném,hogy így le kellene húzni egy dohányost.Mellek kontra cigi,semmi köze a kettőnek egymáshoz.
5/12 anonim válasza:
íj a 3 válaszolo nagyon okos;) csak egy kib***ot bajom van ezzel,h tod nem mindenki azér szív h ezzel felvágjon hanem mert jolesik neki és mer rá van szokva,és ezt az antidhonyos kijeletnétst majd ako mond amikor a halálos ágyodban fexel és valoban nem dohányoztál;)
6/12 A kérdező kommentje:
én enm azért kérdeztem h leoltasanak h menöségböl cigizeek mert egyáltallán nem... Nyomos okom wan rááá... nem társaságba cigizek.. hanem ootthon egymagam... és ne másról irjatok hanem amiröl kérdezek.. :D
kösz.
2009. jún. 21. 13:17
7/12 anonim válasza:
jujjjjjde jót nevettem:)De hogy fog már nőni neked!:)hihihih
8/12 anonim válasza:
Na íme itt a tökéletes példa arra, hogy visszatart a tsti fejlődésben, ha valaki gyerekkorban kezdi a cigizést. nem hiába nem árusítható cigi elvileg 18-. kiscsillag, most erre mit mondjunk? nagyon valószínű, hogy a cigitől csökkent a melleid növekedése. ezért megérte bagózni? ha abbhagyod lehet, hogy újra nőni kezd, de az is lehet, hogy nem. hagyd abba, mielőtt még gégerákot is kapsz.
9/12 anonim válasza:
én is 14 évesen kezdtem, és képzeld, nőttek a melleim..de ki tudja, hogy gátolja e a cigi, vagy nem?
én azt mondom mindenképpen hagyd abba, amíg tudod, mert később sokkal nehezebb lesz, és lehet akkor se fog menni, ha le akarod rakni...
10/12 anonim válasza:
lol én ezt fordítva tapasztaltam:) Én aki nem dohányoztam kicsi mellekkel szenvedek nap mint nap,dohányos barátnőim pedig szép méretesekkel rendelkeznek:D nekem mindenki azt mondja szokjak rá, attől megnő, mert így legalább a cigizésen vezetem le majd a stresszet... Érdekes...Mostmár sztem "túl öreg" (21) vok ahhoz h elkezdjem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!