Normális hogy 16 évesen csak 165cm vagyok? Esetleg van valami amitől nőhetnék?
Figyelt kérdés
16/F2011. máj. 10. 17:51
1/5 anonim válasza:
Lehet azért mert a géneid ilyenek.Apukád,anyukád milyen magasak?
2/5 A kérdező kommentje:
Apukám kb. 180cm, Anyukám pedig kb 160cm.
2011. máj. 10. 18:02
3/5 anonim válasza:
Szerintem akkor még biztos fogsz nőni....Nekem magasak a szüleim én is magas vagyok 14 éves létemre 179 cm....Am szerintem normális...:D:)
4/5 anonim válasza:
Hogy milyen magasra nősz, az genetikailag kódolt. Az afrikai nyakhoszabbító gyűrűkön kívül(amikkel kissé érdekesen néznél ki) nem ismerek más módszert, ami változtathatna ezen. Mellesleg mondanám, hogy van ismerősöm aki kb ugyanez a magasság és 20onnemtomhány éves. Ő már nem nő tovább. És semmi gondja az életben.... csajozik, jól érzi magát, szal teljes az élete:D.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 14. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!