Hogy nőhetnék legalább egy icipicit? =/
Figyelt kérdés
16 leszek, és mindössze 150 centi vagyok. Rettenetesen kiábrándító, hogy nálam alacsonyabb korombelivel pl. még életemben nem találkoztam, és egy tíz éves is megelőz magasságilag. Emellett még husis is vagyok, fogyni nem tudok, viszont 3-4 éve tartom a súlyomat (60 kg), annak reményében, hogy növök még, és szép formás alakom lesz, de csalódnom kellett. Nemrég találkoztam egy csajjak, aki kb. három centivel volt nálam magasabb, 66 kiló volt, de mégis sokkal jobb volt az alakja. Miért vagyok ilyen szerencsétlen? =( Valamit lehetne tenni? Bármilyen ötletet szívesen fogadok.2011. máj. 26. 20:46
1/4 anonim válasza:
A magasságod nem tudod befolyásolni. Amúgy lány vagy? Nem gáz a 150 centi, sokan szeretik a kisebb csajszikat.
2/4 anonim válasza:
kezdj sportolni intenzíven, a magasságodon is elképzelhető, hogy segít (van rá esély), de az alakodon és a túlsúlyodon meg pláne ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, igen. Sokan mondták már nekem ezt biztatásként, de egyszerűen nagyon nem érzem magam jól a bőrömben, és ez sajnos nagyon rossz. Legjobb barátaim rengetegszer szoktak ezzel poénkodni, amit egyre kevésbé veszek jó néven. Na meg az a fiú, akit szeretek, majdnem kétszer nagyobb nálam. =)
2011. máj. 26. 20:54
4/4 anonim válasza:
Jaaj hagyd már! Nekem 147 cm-es osztálytársam van, nagyon népszerű ennek ellenére is, és a fiúk is imádják :)
Amúgy szerintem nagyon aranyos, hogy ilyen picur :)
Amúgy én sem vagyok magas, csak 160 cm vagyok.
Ha nagyon zavar, magassarkú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!