Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért hiszi mindenki azt hogy...

Miért hiszi mindenki azt hogy a vízi pipa káros? Lesz valami kihatással a sportteljesítményemre, mert ez elvileg csak vízgőz.

Figyelt kérdés
Aki ásványi kővel használja az ne ,hogy már annyira káros legyen ,mint egy cigi. Válaszolok akkor válaszoljatok ha tudjátok legalább a vízi pipánál mi a különbség a kő és a dohány között ,mert azon mindig nevetek amikor olyanok linkelnek alá cikket ami a cigit és a rendes vízi pipa dohányt hasonlítja össze ,de itt most az ásványi kőröl van szó.
2013. dec. 5. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Kővel pedig egy vegyszernek a gőzét inhalálod be. Lehet dohánnyal még kevésbé rossz :D
2013. dec. 5. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Én meg ilyenkor mindig azon nevetek, hogy a természet milyen kreatívan megoldja az emberi faj természetes kiválasztódását.
2013. dec. 5. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazából igaza van az első válaszolónak a kőnél a vegyszereket szívod tulajdonképpen főképp be.

Én dohánnyal használom mondhatni rendszeresen,van,hogy minden nap de van hogy egy hónapig se de átlagba a 2-3 naponta 1 tömést elfogyasztok.Eddig semmit nem vettem észre.

Volt,hogy cigiztem egy időbe nem sokat de azt éreztem a torkomon meg köhögtem néha néha miután abbahagytam mert nem volt nehéz sőt annyi hogy eleve nem ízlett így nem volt nehéz.

A kővel való használat valóban nem annyira káros de én nem tudom személy szerit rosszabbul voltam tőle mint a dohánynál szívtam és a béna íz a dohányhoz képest fejfájással párosult.És igen próbáltam pár fajta kővel min 4-el és mindegyiknél a béna íz fejfájással párosult és nem rossz kerámiába tömtem mert Vortex-be a másik hogy szabad téren volt tehát a levegőre se volt panasz.

Én azt mondom dohánnyal a legjobb és valami nem öngyulladó szénnel ezzel a párosítással tökéletes!

2013. dec. 6. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
a kavics aromába sem málnaszörp van.de am szard le magasrol h karos e vagy nem.ugyis fogsz tömni ha az ha nem.azt ha erzed h vmi nemstimmel a tüdöddel futás kozbe vagy nem érzed a balkarod(((de tobb mint valoszinu h ilyen nem lesz)))akkor ket honapig nemhasznalod a pipád azt csà.
2013. dec. 7. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nehogy már más mondja meg mi a káros neked. Le van szarva mindenki aki nem szenvedély beteg. Én csak azt mondom , minden káros szenvedély tönkre teszi a testet, lelket . Azt nem tudom hogy nézel ki, de a szellemi képességed már kitűnik.
2013. dec. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!