Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudnék nagyon gyorsan...

Hogyan tudnék nagyon gyorsan leszokni a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Másfél éve cigizek, de muszáj leállnom. Van valami tippetek?
2013. dec. 2. 07:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
de, hogy azt a rohadt könyvet senki nem hajlandó elolvasni...
2013. dec. 2. 23:27
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es, nem kéne negatívkodni. Tök mindegy, hogy 2 hónapja vagy 1 éve tettem le, TUDOM, hogy ÉN soha többet nem fogok rágyújtani, úgyhogy nem számít. Nem úgy állok hozzá, hogy kibírom valahogy, aztán sose mondd, hogy soha alapon lehet, hogy egyszer újra rágyújtok. Különben évek múlva is lazán vissza lehet szokni a dohányzásra, méghozzá ugyanúgy, mintha fél órája nyomta volna ez az illető az utolsó csikket, ha eleve nem megfelelő hozzáállással tette le, úgyhogy egyértelműen nem az eltelt idő számít, ennyi.

Egyébként én olvastam azt a "rohadt" könyvet, van, amivel egyet értek benne, van, amivel nem.

2013. dec. 3. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egy könyvön múlik, hanem az elhatározáson.
2013. dec. 3. 20:50
 14/18 anonim ***** válasza:
valóban nem egy könyvön múlik, de az a könyv a már meglévõ elhatározáshoz ad egy remek gondolati alapot, megadja a megfelelõ hozzá állást, és mivel egy agymosási technikán nyugszik így meg is könnyíti rettenetesen... akiket ismerek és olvasták, 10-8 már másnap nemdohámyosnak kiáltotta ki magát mindenféle elvonási tünetek nélkül... én is ilyen voltam...
2013. dec. 4. 08:54
 15/18 dragonline ***** válasza:

Sperseus nevű felhasználó válasza:

''valóban nem egy könyvön múlik, de az a könyv a már meglévõ elhatározáshoz ad egy remek gondolati alapot, megadja a megfelelõ hozzá állást, és mivel egy agymosási technikán nyugszik így meg is könnyíti rettenetesen... akiket ismerek és olvasták, 10-8 már másnap nemdohámyosnak kiáltotta ki magát mindenféle elvonási tünetek nélkül... én is ilyen voltam''

nagyon reklámozod azt a könyvet :-)))

én csak arra emlékszem hogy amikor a könyvárusok SMS küldéshez telefonszámot kértek akkor már túlzásnak tartottam az adatéhségüket és magamban elküldtem őket a jó francba

2014. jan. 7. 18:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Én 3 éve szoktam le a cigiről és úgy csináltam hogy egyik napról a másikra eldobtam és soha nem gyújtottam rá nagyon nagy akarat erő kell de sikerül ha van! Ja és ilyen nikotin tapaszokat nikotin rágót e cigit azt azonnal el kell felejteni. csak ez az 1 megoldás van ahogyan én szoktam le!
2014. jan. 20. 07:39
 17/18 dragonline ***** válasza:

A kérdező kommentje:

''Naponta 1 doboz min. Egyik.napról a másikra tuti nem szokok le. :(''

Pedig az az egyetlen mód rá.

2014. jan. 25. 22:25
 18/18 anonim ***** válasza:
én fél éve nem dohányzom, eleinte nehéz volt, de erős voltam. mindig volt nálam rágó vagy valami gyümölcs, hogy ha rám tört a cigizhetnék, akkor mással, egészséges dologgal foglaljam le magam. :) legnagyobb félelmem a hízás volt, bár tudtam, hogy hízni 3 kg-t nem olyan veszélyes, mint a cigi okozta betegségek, de lány vagyok, érzékenyen érint a hízás:))):D a mérleg nyelve feljebb kúszott, de nem látszódott rajtam ! elkezdtem sportolni, végre le tudtam futni 100 métert anélkül, hogy összeesnék, illetve kiszakadna a tüdőm a fájdalomtól.. szóval én mindenkinek "ajánlom", hogy szokjon le! Szinte egy új világ tárul az ember elé, és igen, nehéz és szar, de elmúlik! Ez csak egy néhány napos/hetes (ember függő) állapot, hogy mennyire szenvedsz cigi nélkül. de aki már leszokott, az tudja csak milyen nagy büszkeség kimondani, hogy "LETETTEM A CIGIT"! :))
2015. jan. 1. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!