Hogyan tudnék nagyon gyorsan leszokni a dohányzásról?
Kedves 10-es, nem kéne negatívkodni. Tök mindegy, hogy 2 hónapja vagy 1 éve tettem le, TUDOM, hogy ÉN soha többet nem fogok rágyújtani, úgyhogy nem számít. Nem úgy állok hozzá, hogy kibírom valahogy, aztán sose mondd, hogy soha alapon lehet, hogy egyszer újra rágyújtok. Különben évek múlva is lazán vissza lehet szokni a dohányzásra, méghozzá ugyanúgy, mintha fél órája nyomta volna ez az illető az utolsó csikket, ha eleve nem megfelelő hozzáállással tette le, úgyhogy egyértelműen nem az eltelt idő számít, ennyi.
Egyébként én olvastam azt a "rohadt" könyvet, van, amivel egyet értek benne, van, amivel nem.
Sperseus nevű felhasználó válasza:
''valóban nem egy könyvön múlik, de az a könyv a már meglévõ elhatározáshoz ad egy remek gondolati alapot, megadja a megfelelõ hozzá állást, és mivel egy agymosási technikán nyugszik így meg is könnyíti rettenetesen... akiket ismerek és olvasták, 10-8 már másnap nemdohámyosnak kiáltotta ki magát mindenféle elvonási tünetek nélkül... én is ilyen voltam''
nagyon reklámozod azt a könyvet :-)))
én csak arra emlékszem hogy amikor a könyvárusok SMS küldéshez telefonszámot kértek akkor már túlzásnak tartottam az adatéhségüket és magamban elküldtem őket a jó francba
A kérdező kommentje:
''Naponta 1 doboz min. Egyik.napról a másikra tuti nem szokok le. :(''
Pedig az az egyetlen mód rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!