Akiknek sikerült leszokni a dohányzásról hogy sikerült?
8éve cigizek úgy döntöttem ennek véget vetek.
Annyira kívánom sokszor a cigit muszáj elszivnom olyankor egyet.
Napi fél dobozt sokszor egy dobozt elszivok.
Ti mit csináltatok mikor megkivantatok a cigit?
Én 15 évig cigiztem. Imádtam cigizni!!! Valamiért beteg lettem (nem volt köze a cigihez) beutaltak a kórházba egy vizsgálatra. Ott üldögéltem és nézegettem a betegeket....kiszolgáltatottnak éreztem magam :( Elhatároztam, hogy 15 évet adtam ennek a csodás érzésnek. Voltam vagány, lázadó, bulis.....nem akarok MAGAM MIATT (cigizés miatt) kiszolgáltatott lenni!!!! Tehát azzal nyugtattam magam, hogy 15 évig csináltam, most befejezem, mert öregszem és más baj egyébként is előjöhet.
A kivitelezést elterveztem. A melóban mindenki cigizik. Együtt mentünk ki ökörködni cigi közben. Elhatároztam, hogy minden KÉSŐ DÉLUTÁN meg fogom magam jutalmazni egy szál cigivel. Egész nap arra gondoltam, hogy ha hazaérek milyen klassz lesz. Így ment ez 2 hónapig kb. Meló után egy jó kávé és cigi...lassan, otthon. Azután egyik nap a kapkodásban elmaradt. Másnap megvolt. Utána megint elfelejtettem....és rájöttem, hogy már csak szívom, nem is olyan jó. Ennyi volt. Már nem érdekel.
Szia!
Én augusztus 1. rakom le 18 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!