Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valakinek van ötlete, hogy...

Valakinek van ötlete, hogy hogyan szereznek a 15 éves gyerekek cigit? Mert mindenhol ezt látom, hogy tinédzserek cigarettáznak és ha jól tudom 18 éven felülieket nem szolgálnak ki a Nemzeti Dohányboltban.

Figyelt kérdés
Lehet,hogy nekem nincs fantáziám de komolyan nem tudom honnan szereznek.

2013. nov. 16. 17:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöket, idegeneket megkérnek. Lopnak otthonról, kamu személyi. Nem szivárvány városban élünk ahol minden tökéletes és minden szabály szent. Aztán még ott van a 600 forintos ukrán cigi ...
2013. nov. 16. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Némelyik budapesti utcán úgy néz ki a nemzeti dohánybolt, hogy a nemzet egyik fele az oszlopoknak támaszkodva énekli, hogy "cigicigicigi", a másik fele meg vásárolja fel. Még sose láttam olyat, hogy személyit kértek volna valakitől.
2013. nov. 16. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pl 15éves koromban megkaptam bátyám (akkor lett 18) általánosiskolai diákigazolványát, azzal nem is volt gond. Akárhányszor személyit kértek, mondtam hogy úú csak diák van nálam, de mondták hogy nem gáz, csak a dátumot akarják megnézni. Mutattam, a fotót már nem is nézték. így ment 3évig, amíg énis be nem töltöttem a 18at :D
2013. nov. 17. 08:27
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Némelyik 15 évesnek olyan kiélt feje van, hogy simán kinéz huszonévesnek. Ez főleg a tini lányokra jellemző. Szerintem nekik adják ki akadálytalanul, mert az eladóban fel se merül, hogy egy tiniről van szó.
2013. nov. 17. 15:13
 15/15 anonim válasza:
Simán megveszik a 18 évet betöltött "haverok". Sőt, még úgy is, hogy a szülő is tud róla. Aki azt hitte, hogy ezekkel a dohányboltokkal majd visszaszorul a cigarettafogyasztás, az enyhén szólva naív volt. Ez a törvény, hogy csak a 18 éven felüliek vehetnek dohányárut, az egyik, ha nem "a" legkönnyebben kijátszható törvény.
2013. nov. 21. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!