Valakinek van ötlete, hogy hogyan szereznek a 15 éves gyerekek cigit? Mert mindenhol ezt látom, hogy tinédzserek cigarettáznak és ha jól tudom 18 éven felülieket nem szolgálnak ki a Nemzeti Dohányboltban.
"De nem hinném,hogy egy lelkiismeretes ismerős megvenné neki ahogyan azt sem,hogy minden sarki csövessel lespanolnak csak ezért.De lehet,hogy tévedek."
Álomvilágban élsz. :)) De nem baj, nem is kell tisztában lenni a sok borzalommal, ami van a világban.
Hamis személyi;simán kiszolgálják(csak persze türelmesnek kell lenni,hogy találjanak olyat ahol igen);ismerős;társaságban vannak 18 felüliek,azoktól szerválnak;csövest megkérnek,vagy csak egy járókelőt;tarhálnak valakitől,ha nincs pénzük
15/f dohányos ;)
"ha jól tudom 18 éven felülieket nem szolgálnak ki a Nemzeti Dohányboltban"
Ott nem, de szerintem senki sem ott vásárol. Én harminc éve dohányzom, de nemzeti dohányboltba a lábam még nem tettem be. Azt sem tudom hogy néz ki egy ilyen belülről. Pedig azért napi két dobozzal elszívok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!