Mért panaszkodnak a dohányosok hogy drága a cigaretta?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 18:44
1/14 anonim 

válasza:

Na ez egy jó kérdés :D Talán mert függők, és sok pénzt vesz ki a zsebükből. Vagy ha lejmolós cigis, akkor meg más zsebéből.
2/14 A kérdező kommentje:
Én dohányboltban dolgozom és nap mint nap, többször is hallgatom a panaszkodást, hogy milyen drága. Szerintem nem kötelező dolog :)
2013. nov. 3. 18:53
3/14 A kérdező kommentje:
Csak nem értem a logikáját hogy akkor mért nyafizik? Mikor tudja jól hogy Ő most cigit jött be venni.
2013. nov. 3. 18:54
4/14 anonim 

válasza:

Mert attól még drága, hogy szüksége van rá.
5/14 anonim 

válasza:

1. Mert drága.
2. Mert átfut az agyukon, hogy azt a pénzt mennyi mindenre költhetnék a cigizésen kívül, de nem tudnak lemondani a cigiről.
6/14 anonim 

válasza:

Igen drága,mert kb 20ftos drogterméket árulnak az embereknek 1000ftért.Arra hivatkozva,hogy adó meg egészségügyi hozzájárulás stb...
Ha dohányzásbol befolyó összeg felét a kórházak kapnák,nem lenne gond azt hiszem.
Ezt amugy ugyhivják legális drogkereskedelem,a vezetőség a díler,és kihasználják az emberek függőségét,mert mindegy mennyibe fog kerülni,a bagós ugy is megveszi.
8/14 anonim 

válasza:

Ahogy a 6-os mondja. Az állam a legnagyobb díler :D
10/14 anonim válasza:
Vagy azért mert 20 szál helyet 19 van benne ugyanannyiért sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!