Tényleg 1000 ft lesz egy doboz cigi fél éven belül?
Nem. Azért, hogy a sok hülye miatt az állam járjon jól, mert úgysem fognak leszokni, inkább nem esznek.
Minden cigi 1200lesz.
Látod, látod kellett neked rászoknod?
Az egy ideje nyilvánvaló, hogy Európában a dohányzás visszaszorítása érdekében igyekszenek megtenni mindent a kormányok. Emiatt tiltották be a nyilvános helyeken, éttermekben, a buszmegállókban, az iskolák nemtudomhány méteres körzetében a dohányzást. De tilos a játszótereken is. A bagó egyre drágább lesz, és egyre nehezebb lesz megszerezni. Ezért vonják vissza az üzletekből is, és csak kijelölt kis trafikokban lehet majd kapni. A visszaszorítás miatt jelentek meg az elrettentő fényképek, és figyelmeztetések is a dobozokon, és reklámozni se lehet a bagót.
Egyre szigorúbbak lesznek ezek a szabályok, és egyre drágább lesz a bagó is. Szerintem ez eredményes lesz, és egyre többen lesznek, akik le fogják tenni a bagót. Vagy azért mert nagyon drága lesz, vagy azért, mert annyira körülményes lesz hozzájutni.
Előzd meg a bajt, kezdj el már most leszokni. A végén inged-gatyád rá fog menni erre az egészségtelen marhaságra.
Sajnos simán kinézem belőlük, ahogy az égbe emelik az árát, a szemetek.
Amúgy vicces, a fele azt mondja, hogy az államnak nagy biznisz a cigi, és csomó pénze van belőle, a másik fele szerint, meg drága a tüdőrákosok gyógyítása és sz*r az államnak, ha cigizünk.
Nem tudom, a gagyi feliratok, a hülye képeik (amikkel mellesleg elb*sszák a tök szép cigisdobozokat) és az, hogy lassan már sehol nem lehet cigizni, szerintem inkább a dohányzás ellen van a kormány. Ha annyi pénze lenne belőle, mint mondják nem tenne mindenhol keresztbe a dohányosoknak.
Meg ez is, hogy meddig emelik még?! Nagyon szeretek dohányozni, tök jó dolog szerintem cigizni, de csak amíg van rá pénzed. Persze, h nem halsz éhen, inkább eszel, mint cigizel.
Jó, oké, egy kicsit egészségtelenebbül élünk, mint a nemdohányzók (de nem sokkal, ez az egész el van túlozva, a nagymamám soha életében nem gyújtott rá és tüdőrákban halt meg, akkor én mit is kockáztatok?!), de azért bánhatnának velünk is emberként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!