13 évesen havonta 1 szál, lehet vmi bajom?
Figyelt kérdés
Am lehet csak 3 havonta 1. :) 13/L2013. okt. 23. 11:22
31/37 anonim válasza:
Útolsó szívemböl szoltál kár hogy itt drága a fű de hát ez van Hollandia 4ever :DD
32/37 A kérdező kommentje:
Biztos h nem megyek addig h drogozzak.
2013. okt. 26. 12:50
33/37 anonim válasza:
na figyi. a drogoknak van 2 csoportositasi modszere (azaz van tobb is, de ezeket illik tudni). az egyik, hogy legalisak-e vagy sem. a masik, hogy kemeny- vagy konnyudrogokrol beszelunk.
konnyudrognak minosul pl az alkohol, a marihuana, a NIKOTIN, sot, a cukor is. attol, hogy van koztuk, ami legalis, ugyanugy drognak szamit mindegyik. csak azt ugy csunya kimondani a hetkoznapokban, hogy lyukasoraban kimentem a kavezoba drogozni.
ugyhogy ne gyere nekem azzal, hogy odaig nem mesz el, hogy drogozni kezdj, mert elkezdted, WAHAHAHA. latod, es valtozott barmi? kevesbe ertekes lettel? bantottal valakit?
ugye.
34/37 anonim válasza:
Évi 1-2 szálat elszívni most komolyan, mi értelme van? :D Kb. annyi, mint belekezdeni egy jó szexbe, de nem fejezni be. de most tényleg :D volt egy nagy szerelmem, ő mondta, hogy alkalmanként dohányozni annyi értelme van mint fact félig kiverni.
35/37 A kérdező kommentje:
jó akkor drogozok eszek cukrot b*zdm*g
2013. okt. 26. 18:36
36/37 anonim válasza:
Sztem ő nem a cukorra gondolt.... Juj kis drogos vagy ezek szerint :-D eggyik haveromnak annya vesz a füvet hogy ne keveredjen a srác bajba xD én meg itt szopok hogy nincs diller :DD (IGEN van ilyen is xD de legalább ha bármi történik tud anyujához fordulni ;)
37/37 anonim válasza:
gyakorlatilag igen, kis mocskosszaju.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!