3-4 havonta,1-2 szál! Ezzel van valami probléma?!
Tehát 3-4 havonta elszívok 1-2 szálat.NEM többet! És nem is nagyon szeretnék!.Csak néha jól esik...
Ez nagy gond?!.
14
Szia, szerintem hagyd inkább, mert a késöbbiekben egyre többet fogsz :) 3éve én is így kezdtem, aztán mára 1doboz/nap és leszokni se tudok (vagy talán nem is akarok)
17/F
Szebb Jövőt!
Egészségügyileg nincsen, mivel a tüdődnek van ideje tisztulni, illetve a fizikai függőség sem tud kialakulni ennyitől.
De lelki függőséget okozhat, sokan így szoknak rá. Egyre többször gondolják hogy még egy szál belefér, végül 2 naponta egy szál, végül meg azon veszik észre magukat hogy már napi 5-6 szálnál tartanak...
Inkább hagyd.Èn is így indultam majd jött 10év cigizés.Napi 1 doboz,volt hogy több is.Aztán jött az elsö babánkés miatta szoktam le. :D
Már több mint 3 éve nem cigizem.Azóta van egy kisfiunk is.
CSak azt tudom tanácsolni,hogy azt az 1-2 szálat nem érdemes elszívni.
Amúgy nem vagy töle rosszul???
Köszi a gyors válaszokat. Egyébként semmiképpen sem szeretnék rászokni, csak néha úgy jól esik, nem is tudom miért :S ..
És nem is szoktam kívánni a cigit. Csak ugy 3 havonta. És ha mellettem cigiznek 5en vagy többen, akkor sem szívok el egy szálat sem, mert nem kívánom, nem szeretnék rászokni... csakhát néha mégis jólesik!
Egyébként nem vagyok tőle rosszul, semmi bajom :)
És gratulálok, a kisfuadhoz (((:
heh :D Csak mondod. Senki se úgy kezdte, hogy vett egy csomagot elszívta, aztán holnap vett meging...fokozatosan
Nyugi, észre se fogod venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!