Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 3-4 havonta,1-2 szál! Ezzel...

3-4 havonta,1-2 szál! Ezzel van valami probléma?!

Figyelt kérdés

Tehát 3-4 havonta elszívok 1-2 szálat.NEM többet! És nem is nagyon szeretnék!.Csak néha jól esik...

Ez nagy gond?!.

14

2010. aug. 14. 14:31
1 2
 11/11 anonim válasza:
Lehet, hogy valaki ettől rászokott, de számomra ez kicsit meglepő. Ugyanis én már sok éve így vagyok a cigivel (mint a kérdező), és nem szoktam rá. Régebben volt olyan, hogy rá akartam szokni, mert azt mondták, hogy aki rendszeresen dohányzik, az nem hízik meg, de nem sikerült rászoknom. Először próbáltam minden nap egyet elszívni a fokozatosság miatt, de két-három nap után mindig annyira ráuntam, hogy hónapokig nem volt kedvem ránézni se a cigire. Ez szerintem is elég furcsán hangzik, de még fiatal és bohó voltam. Talán 16 éves... :)
2010. aug. 16. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!