13 vagyok. Agusztus òta dohányzom. Eddig kb.8-10 doboz és kb.2-3 havonta max 1 szál. (? )
Figyelt kérdés
Ennyitől lehetek rákos? Leakarom tenni. Nem szívok tobbet de van meg 18 szál. Többet soha. Lesz bajom mármint rák? Nagyon be vagyok szarva! Normális válaszokat lécci.2012. szept. 14. 15:18
1/8 anonim válasza:
Abbahagytad már? Mert ha nem, akkor igen, előbb-utóbb lehet.
2/8 anonim válasza:
HA MOST LETESZED, akkor még nem lehet tőle bajod, de hosszútávon igen:sárgulnak a fogaid, rossz lesz a leheleted, ami a legfontosabb: a tüdőd fogja BÁNNI!!!!
3/8 anonim válasza:
Reméljük nem lesz bajod. Van aki 20 év dohányzás után lesz rákos és van aki sosem dohányzott és úgy lesz rákos (ők vannak kevesebben). Ezt senki nem tudja megmondani neked hogy az leszel e. Azt hallottam hogy nem tudom hány évvel a leszokás után kb ugyanannyi a kockázata a rák kialakulásának mint a nem dohányzóknál, mindenképpen tedd le.
4/8 anonim válasza:
Énis 13 vagyok és cigiztem imádtam nekem sokkal több elment de lebuktam és most teljes diktatúra van itthon. Én is azthittem hogy nemfogok lebukni mert profi vagyok az ilyenekben de hibáztam lebuktam most nemkapok pénzt nemjárhatok edzeni egy ideig(nagyon fontos nekem a sport) és éppen ezért ugydöntöttem ennyi elég. Hagyd abba teis inkább idd el azt amit cigire költessz.
5/8 anonim válasza:
"Hagyd abba teis inkább idd el azt amit cigire költessz."
Mai 13 évesek. Hát gratulálok b*szd meg...
6/8 anonim válasza:
Egy 13 éves arról panaszkodi, hogy szívja ezt a szart. A másik 13 éves alkoholizálásra bíztatja. Ezaz...
Legalább majd könnyebben találok állást.
7/8 anonim válasza:
xd eggyik 19 a másik egy hijján 20 má csak egy drogos kéne xd azt a pénzt amit cigire vagy piára költesz vegyél extasit szép is lenne 16 vagyok tom még nem nagykoru de én is dohányzom az iskoa elött is lehet amikor reggel oda érünk 7 orára. De nem nagyon érdekel senki véleménye. talân egynap max csak 6 szál még annyih se. De ne más döntse már el hogy te mitcsinálsz.Te dolgod te lelked.Az egészségedet igy is elveszik. Ja és nefeledd az élet csak egy elöjáték utánna jön a lényeg xd szoval te dolgod barátom ;) remélem hasznos volt
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó!!
Borzasztó olvasni amiket írsz. Szeptember óta nem dohányzom és sokkal jobb a közérzetem, a sport teljesítményem és nem kell attol félni hogy lebukok. Drága lelkem johogy beleszolnak hogy mit csináljunk hiszen kiskorúak vagyunk!!!:@
Minél hamarabb szokj le rola..
(és nem vagyok a barátod):@
2013. jan. 20. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!