Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha véletlenül amikor rágyújtot...

Ha véletlenül amikor rágyújtottam a másik végét vettem be először a számba a ciginek és megnyaltam, akkor tudok aludni ma?

Figyelt kérdés
Volt már ilyen veletek?meg is nyaltam a dohanyt..eltudok majd aludni?nem tömény egy kicsit?

2013. okt. 11. 19:40
 1/7 yuda ***** válasza:
78%

Véletlenül a kávéspoharat lefelelé fordította valaki és úgy akart inni belőle. Tudsz ma ettől aludni?

Véletlenül vásárlásnál az eladó fizetett a vevőnek. Tudsz ettől ma aludni?

Véletlenül a buszra való felszállás helyett a busz felugrott az utas vállára és két megállót kellett cipelnie, mire leszállt. Ettől vajon tudsz még aludni?

Válasz helyett feltettem néhány hasonló színvonalú(-talan) kérdést, hogy lásd azt a hihetetlen intellektusod és humorérzéked, amivel próbálkozol. Tudsz ettől ma aludni?

2013. okt. 11. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:
És a kérdésre a konkrét válasz?Sokat olvastam amugy hogy közvetlen az alvás előtt nem szabad dohányozni mert rosszul hat az alvásra.
2013. okt. 11. 20:16
 3/7 yuda ***** válasza:
69%

Még bírod? :D

És a válaszra a konkrét kérdés? Sokat olvastam amúgy, hogy közvetlen alvás után nem szabad dohányozni, mert rosszul hat az alvásra.

2013. okt. 11. 20:22
 4/7 Balanus_concavus ***** válasza:
Nem lesz hatása. Egyébként aki dohányzik, az eleve annyi egészségügyi kockázattal szembenéz ,hogy nem az lesz a legveszélyesebb tényező, hogy elalvás előtt elszív egy szálat. Én szeretek elalvás előtt úgy 20 perccel még kimenni elszívni egy cigit, ha nem tenném, valószínűleg pont azért nem tudnék elaludni mert nyugtalan vagyok.
2013. okt. 12. 02:17
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Könyörgök... -.-

Az emberek régen "mezítlábas", azaz szűrőtlen cigit szívtak. Tudod, mennyi dohányt nyaltak azok? Sőt, sokat le is nyeltek. Mégis tudtak aludni, az inszomniát még hírből sem ismerték...

2013. okt. 12. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
OFF: nyaltak és nyeltek... Höhö, ez jó
2013. okt. 12. 21:26
 7/7 anonim válasza:
Már nem azért,senkit nem szeretnék megbántani,de a kérdező,normális hangsúlyban feltette a kérdést,normális hangnemben lehetett volna válaszolni,de a kérdésre válaszolva egyébként szerintem tudsz tőle aludni.
2013. nov. 2. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!