Ha véletlenül amikor rágyújtottam a másik végét vettem be először a számba a ciginek és megnyaltam, akkor tudok aludni ma?
Véletlenül a kávéspoharat lefelelé fordította valaki és úgy akart inni belőle. Tudsz ma ettől aludni?
Véletlenül vásárlásnál az eladó fizetett a vevőnek. Tudsz ettől ma aludni?
Véletlenül a buszra való felszállás helyett a busz felugrott az utas vállára és két megállót kellett cipelnie, mire leszállt. Ettől vajon tudsz még aludni?
Válasz helyett feltettem néhány hasonló színvonalú(-talan) kérdést, hogy lásd azt a hihetetlen intellektusod és humorérzéked, amivel próbálkozol. Tudsz ettől ma aludni?
Még bírod? :D
És a válaszra a konkrét kérdés? Sokat olvastam amúgy, hogy közvetlen alvás után nem szabad dohányozni, mert rosszul hat az alvásra.
Könyörgök... -.-
Az emberek régen "mezítlábas", azaz szűrőtlen cigit szívtak. Tudod, mennyi dohányt nyaltak azok? Sőt, sokat le is nyeltek. Mégis tudtak aludni, az inszomniát még hírből sem ismerték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!