4 nap után ujra rágyujtottam egy szálra . Nagyon gáz ha heti 1-2 szál kb elmegy?
Látom szépen játszmázol magaddal meg a cigivel. Mikor ki az erősebb. Ha ezt így folytatod nem kérdés, hogy ki fog győzni.
Én hiszem, hogy minden agyban dől el, annyit Te is sejtesz minden egyes cigi elszívásánál vesztettél és a bűntudat már nem segít. Egy megoldást látok, nem kell megvenni a cigit és , ha alkalom van nem kell rágyújtani. Oly könnyedén át tudjuk vágni magunkat, az intelligens embereknek ez különösen jól megy. Valahogy sikerül mindig meggyőzni magukat az adott pillanat aztán meg jön a bűntudat.Én 3 évvel ezelőtt tettem le, hogy na akkor mától nem szívok, úgyhogy tudom miről beszélek. Az első pár hónapban volt sóvárgás, ami időnként átcsapott az általam jól ismert belső monológba: a csak egy szálat és többet nem címűbe. Én sikernek tartom, hogy ezeken túl tettem magam, mondván hogy ez egy fél esetleg egy óráig tar viszont , ha elbuktam akkor jön majd a következő. És tudod soha nem a 8. szál cigivel van a baj ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!