Allen Carr könyvét kiolvastam (nagyon hatásos), bírtam 41 óráig cigi nélkül, de most megint rágyújtottam, mert nem bírtam tovább. A könyv újbóli (és újbóli) elolvasás segíthet? És valami videó a neten a leszokásra?
Szia. Én már 1x leszoktam amikor babát vártam..sajna pár hónappal a szülés után visszaszoktam.
Most elolvastam Allen Carr könyvét, 2 napja nem gyújtottam rá...de Őszintén megmondom baromira hiányzik..semmivel nem érzem egyenlőre könnyebbnek a leszokást mit amikor könyv nélkül szoktam le.
Próbáld meg a hangoskönyv változatot..most Én is azt nyüstölöm hátha valamit nem jól csináltam és azért kattogok.
Sport nem segített sajna, azon gondolkodtam, ha ez a pali is kitalált egy leszokási módot akkor én is kitudok. :D
Nem szokok le a cigiről, hanem bizonyos időközönként rágyújtok (pl.: 5 évente 1 szál :D), így nincs az, hogy nem cigizhetek, hiszen "csak" kivárom az időt. Ha meg letelt az 5 év lehet már rá se akarok gyújtani. Meg ez szerintem nem is káros.
Hangoskönyvet kipróbálom. Köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!