Allen Carr:Rövid úton leszokni a dohányzásról.
Valami ilyesmi a címe.
Nekem ez segített:)
Nikotinmentes e-cigit ne vegyél a leszokáshoz, mert úgy nem lehet leszokni, fokozatosan kell csökkenteni a nikotin mennyiségét. Letüdőzni pedig nyugodten lehet.
A champix állítólag tényleg jó, de nekem az e-cigi gyakorlatilag az egyik napról a másikra kiváltotta a hagyományost, ezzel sikerült. Leszokni szerintem sosem lehet, csak abbahagyni.
Már 3 hónapja tértem át, több mint 20 év erős dohányos létemre és rendkívűl büszke vagyok magamra.
Az ecigis topicok összefoglalója, talán segít.
Leszokni nem lehet csak úgy, szenvedés nélkül! Én egy módszer kivételével mindent kipróbáltam, kb. 200 rugót költöttem csak a "leszokásra". Bégül (45 napja talán) váltottam az e-cigire. Korábban is kipróbáltam, de nagyon rossz minőségű dolgok voltak akkoriban. A nikotin-függőséget lehet kezelni, de csak módjával és lassan. (A Champixet is szedtem kétszer is, hatásos volt, de csak csökkenteni tudtam a cigit, elhagyni nem. A Wellbutrin, mint gyógyszer sem vált be. Az akupunktúra is csak részleges sikert eredményezett. A pszichológusok meg az elektro-magnetikus hókuszpók meg halottnak a csók!)
Az áttérés sem olcsó, nem szabad megvenni az elsőt ami szembejön veled a neten...:D
Tájékozódni viszont lehet, ahogy az előttem szóló is írta, de én jobban kedvelem ezt a linket: ecigiforum.com (Itt találsz közösséget, tippeket, tanácsokat, ha rászánsz pár órát, megoldást találsz.)
Engem egy hónapja műtöttek sebészeti problémával. már előtte is keveset szívtam január elejétől, de a műtét óta egy szálat sem. nem is hiányzik. akaraterő kell, és egy kis megundorodás a cigitől.
le kell tenni, és nem engedni a kísértésnek, kínálásnak. szerintem a gyógyszer nem jó, csak ha nagyon-nagyon erős dohányos vagy, már több éve. a dokimat kérdeztem, szerinte csak akkor segít és szükséges.
Hmm. Én nem dohányoztam és nem is fogok, de azt tudom, hogy apum h szokott le róla.
Egyszer mondta anyámnak, h lemegy citromlevet venni, mert elfogyott és amikor visszaért, egy porszívót hozott citromlé helyett (xD) és azt mondta; Leteszem a cigit, mert vissza kell spórolni a porszívó árát.
Őt ez inspirálta, h ne csússzunk meg -még ha csak egy kicsit is- pénzügyileg :)
Remélem adtam vmi ötletet, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!