Leszoktam és ma újra rágyújtottam, mi legyen?
A dohányzás káros. Ha más nem a pénztárcádra biztosan.
Tedd le a cigit, ha tudod.
a pénztárcám a legkevesebb....tudom,hogy egyeseknek ez a fő szempont,de nekem nem
letudom tenni,csak nem tudom,ha az a helyes döntés,ugyanis csak van jó oldala a ciginek is....
Én eléggé felvilágosultnak tartom magam, de a cigi jó oldaláról nem tudok.
A nikotinnak lehetnek pozitív hatásai, de a boltban kapható cigiknek nem.
van ebben valami
talán csak a gyengeség beszél belőlem,aki kifogásokat akar találni ?
Az lehet.:)
Ügyes vagy. Nincs kifogás, nincs szükséged a cigire.
Napi 7-10 szál sem egészséges. Van, aki egész életében szívhatja napi 3 dobozzal is és megéli a 90et, másoknak meg napi 7-10 szál is elég ahhoz, hogy komoly egészségügyi problémáik lehetnek... Hogy te melyik kategóriába tartozol azt senki se mondhatja meg.
Ha egyszer sikerült letenned szerintem hülyeség újra elkezdeni, már azért is mert szerintem idővel úgy is feljebb fog kúszni az a szám.
Miután "leszoktál" mennyi ideig nem gyújtottál rá?
Talán mégsem sikerült leszoknod?
A cikk, amit elolvastál, nemcsak önmagad előtt is ürügy arra, hogy mégiscsak rágyújts?
Szerintem nem az a lényeg, hogy árt vagy nem, hanem hogy akarod-e, vagy nem?
Akarod-e, hogy dohányszagú legyen a leheleted, a ruhád?
Akarod-e, hogy azt kelljen figyelned, törvény szerint hol gyújthatsz rá, és hol nem?
Akarod-e, hogy fizetésed egy része csak úgy elszálljon a szélben, mintha nem is lett volna. (Pedig azért is megdolgoztál)
Tudod kedves kérdező, én (gondolom írtam már) több mint 40 éves cigizés után, közel 1 év kemény munkájával, (fokozatos megvonás módszerével) jutottam el oda (2 hónappal ezelőtt), hogy mostmár nem gyújtok rá.
Szerencsére még nem kerültem olyan kihívás elé, hogy körülöttem cigiztek volna, és ismét "harcolnom" kelljen önmagammal. Nagyon nehéz volt leszoktatni magam, de amikor azt mondtam egy évvel ezelőtt, hogy elég volt, nem akarok tovább cigizni, az egy döntés volt részemről és egy komoly harc önmagammal.
És itt nem az a lényeg, hogy a cigi árt, vagy nem árt, vagy pár szál árt-e, vagy nem? A lényeg, hogyan döntöl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!