Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszoktam és ma újra rágyújtot...

Leszoktam és ma újra rágyújtottam, mi legyen?

Figyelt kérdés
Amiután leszoktam nagyon jó volt minden, nem voltak elvonási tüneteim, aztán olvastam 1 cikket miszerint a dohányzás nem káros ha napi 7-10 szálat nem haladsz meg, ezért megint rágyújtottam, de valahogy már nem tudom hogy mi a jobb döntés
2012. jún. 6. 15:09
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én négy éve szoktam le hivatalosan, de aztán titokban tovább cigiztem...kb másfél évvel ezelőttig, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Azóta nem gyújtottam rá.

A titkos időszakban napi 4-5 szálat szívtam (amikor nem voltam otthon), ha nyaralni mentünk pl. akkor akár két-három hétig sem gyújtottam rá, és mégse tudtam megtenni, hogy amint újra egyedül voltam, nem gyújtottam rá ismét. Szóval a pszichés függőség köt napi pár szálhoz is! És az hülyeség, hogy az egészséges.

Mos ismét tudnék (titokban) cigizni, mert már nem szoptatok, de az a különbség, hogy már nem akarok cigizni. Bármikor rá tudnék gyújtani, de olyankor eszembe jut:

1. nem akarok büdös lenni

2. nem akarom cigiszagúan magamhoz ölelni a kislányomat

3. nem akarom, hogy cigiszagban nőjön fel (mint én)

4. nem akarok újra krákogni

5. nem akarok újra lelassulni (úszás, futás, túra stb.)

NEM AKAROK CIGIZNI

Amíg ide nem jutsz el, nem szoktál le.

2012. jún. 7. 13:21
 12/13 anonim válasza:
Én naponta 1-2 szálat szívok el reggel és este.Úgy érzem hogy ennyi belefér a keretbe és úgy érzem nem kell több viszont kevesebb sem. Ha tartani tudod a napi max. 3 szálat szerintem nem lesz tőle bajod,sőt az idegrendszerre lehet hogy még jó hatással is van! :P
2012. jún. 7. 17:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is beállítottam magam a napi max.5 szál cigire..s ez már jópár éve mukodik.Milyen jó kaja után,kávé mellé egy cigi?Ezt miért vonnám meg magamtól?Viszont rendesen ellenorzom magam..ha véletlenul túllépem,mérges vagyok magamra,s betartom.
2012. jún. 7. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!