Allen Carr módszerével tényleg nevetségesen könnyű a leszokás a cigiről?
Kedves 11-es válaszoló!
Ha te annyira nem vagy birka, és kritikus vagy, nem nyalsz be mindent, ó mondd meg nekünk földi halandó, birkalelkű embereknek, hogy mégis hogyan lehetséges akkor, hogy rászoktál a cigarettára? Nincs az az agymosás, ami eltüntetné a nikotin elvonási tüneteit, ha azok fizikailag valóban olyan hatalmasak lennének. Szerintem meg nem mi vagyunk birkák, hanem te vagy korlátolt, ezért nem sikerült megértened a lényeget. Próbáltam nikotinpótlóval leszokni (tapasszal), semmi hatása nem volt. Hiányzott a cigi nagyon, hiába volt meg a nikotin adag. Még több is mint amennyit akkor cigivel elszívtam volna. A cigarettázás lelki függőség igazándiból (90%-ban), ez az egyetlen dolog amit te nem vagy képes elfogadni. Ezt én tudtam speciel Allen Carr nélkül is, mert rájöttem mikor a tapasszal hiába próbálkoztam. Ez a naaagy agymosás, hipnózis. Hogy felnyitja a szemét az embernek (már aki hagyja) a dohányzással kapcsolatban. Nem fogok veled erről hosszasan vitatkozni, teljesen felesleges. Csak gondolj bele egy kicsit, hogy miért nem sikerült a könyv nélkül, nikotinpótlással. Ne vedd magadra, de ostoba az olyan ember, aki csak a baromságot képes teljesen befogadni. Büszke azért ne legyél magadra, hogy csak az igazsággal szemben vagy szkeptikus és begyöpösödött. Ezt ha már így lebirkáztál értelmes embereket:)
Szép napot
12. válaszoló
Neked pedig jó szívvel ajánlom a könyvet:) Csak olyan dolgok vannak benne leírva igazából, amiket amúgy is tud az ember a lelke mélyén. Amikor majd olvasod az összes tipikus mondatot amivel mentegetik a cigizést a dohányosok:D Én nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek a saját h.ülyeségemen:) Létezik hangoskönyv formátumban is, annak aki nem szeret annyira olvasni. Sok sikert:)
Nekem egyáltalán nem volt könnyű.
Elolvastam a könyvet és 8 napig bírtam ki cigi nélkül (azt hozzáteszem, hogy előtte egy napig se bírtam). Ez fél éve volt, azóta sokat cigiztem és mindig eszembe jutottak Allen Carr szavai. Most 4 napja tettem le a cigit "akaraterő módszerrel" meg "újévi fogadalom"-at is fogadok. :)
Allen C. hangoskönyvét is hallgatom, meg januárban majd újra elolvasom a könyvet.
Szóval a módszer hasznos, azonban nálam egyáltalán nem volt könnyű a leszokás, mi több, hihetetlenül nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!