Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányosoknál a "szokj le!...

A dohányosoknál a "szokj le! " nem csak felerősíti azt hogy ne szokjanak le?

Figyelt kérdés

Amikor valamitől tiltunk valakit, az felerősíti a vágyat arra, hogy megszerezze, megtegye.

A dohányoksoat mindig azzal piszkálják, hogy "tönkre teszed magad, szokj le, miért cigizel, rossz!"

Ezzel a fellépéssel nem épp felerősítik az akaratukat, hogy mégse szokjanak le? Mondván: "nekem ne mondja meg már senkit, mit tegyek!"

2013. okt. 7. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem akar leszokni, annak szokták mondani, hogy szokj le! De ha az a valaki nem akar leszokni, akkor úgysem fog, még ha állandóan mondogatják se. De ha egyáltalán nem mondanák, akkor sem szokna le, ha nem akar.:)
2013. okt. 7. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:
13 évet dohányoztam, az ilyen megjegyzések mindenféle hatás nélkül leperegtek rólam, soha nem érdekelt mások véleménye ez ügyben... mikor leszoktam magamtól szoktam le... (illetve egy ismerős halála miatt)
2013. okt. 7. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt egy osztálytársam aki azt mondta hogy ha az apja nem csesztetné állandóan a cigi miatt, akkor leszokna.
2013. okt. 7. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ismerősnek mondtam hogy ne gyújtson, árt stb, pár hónapra lerakta aztán újra gyújtott de ő keveset szívott egy doboz több mint egy hónapig elég volt neki.
2013. okt. 8. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!