A dohányosoknál a "szokj le! " nem csak felerősíti azt hogy ne szokjanak le?
Figyelt kérdés
Amikor valamitől tiltunk valakit, az felerősíti a vágyat arra, hogy megszerezze, megtegye.
A dohányoksoat mindig azzal piszkálják, hogy "tönkre teszed magad, szokj le, miért cigizel, rossz!"
Ezzel a fellépéssel nem épp felerősítik az akaratukat, hogy mégse szokjanak le? Mondván: "nekem ne mondja meg már senkit, mit tegyek!"
2013. okt. 7. 15:56
1/4 anonim válasza:
Ha valaki nem akar leszokni, annak szokták mondani, hogy szokj le! De ha az a valaki nem akar leszokni, akkor úgysem fog, még ha állandóan mondogatják se. De ha egyáltalán nem mondanák, akkor sem szokna le, ha nem akar.:)
2/4 anonim válasza:
13 évet dohányoztam, az ilyen megjegyzések mindenféle hatás nélkül leperegtek rólam, soha nem érdekelt mások véleménye ez ügyben... mikor leszoktam magamtól szoktam le... (illetve egy ismerős halála miatt)
3/4 anonim válasza:
Volt egy osztálytársam aki azt mondta hogy ha az apja nem csesztetné állandóan a cigi miatt, akkor leszokna.
4/4 anonim válasza:
Ismerősnek mondtam hogy ne gyújtson, árt stb, pár hónapra lerakta aztán újra gyújtott de ő keveset szívott egy doboz több mint egy hónapig elég volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!