Dohányosoknál fontos a gondolkodás, szerintetek?
Tudom,hogy ebbe nem sokan hisznek,de szerintem döntő tényező ami meghatározza,hogy valaki rákos lesz-e vagy sem, az a gondolkodás. Persze lehet a genetikára fogni,de szerintem sokkal fontosabb ami az agyban történik és ha valaki folyton negatív meg stb. akkor annál valószínűbb,hogy kialakul a rák.
Szerintem nem a dohányzás a probléma,hanem ami belül van,az agyban! Mit gondoltok ?
A boldogság fél egészség...
De legyél akár milyen boldog kiegyensúlyozott, akkor is legalább 250 fajta mérget juttatsz a szervezetedbe minden egyes slukkal... ha boldog és kiegyensúlyozott vagy, lehet, hogy tovább bírod de a vége így is úgy is ugyan az lesz...
vannak emberek akikben akkora az élniakarás, hogy meggyógyulnak mikor az orvosok már teljesen lemondtak róluk, de azért egy ilyen elméletre nem alapoznám az életemet... nagy szopás lenne ha ezt hangoztatnád egy 10 évig utána pedig tüdőrákod lenne... sokkal egyszerűbb nem dohányozni mint hülye elméleteket felállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!