Valaki segítsen FONTOS?
én most szokok le a cigirol de már alig bírom. mit csinaljak... egész nap arra gondolok hogy rá kéne gyújtani, már a kezem is remeg, de nem akarom feladni, nem akarok jellembe gyenge lenni. pliese írjátok meg miket csinaljak.
van 1500 ft-om, kint hideg van barátnőm nincs. írjátok dolgokat későbbre is, és meg írom meg tudom e csinálni. kérlek minél többet.
az elektromos cigi f@szság a labamat jó ötlet. el is megyék a boltba. ám a cigi is azért hülyeség :
1: 4000 ft és nekem 1500 ám van
2: ha megvennem 2 hónap után rájönnék hogy pocsékba ment 4000.
de megy a pipa, mert jó ötlet is van közte.
Igen, az tudom mondani, amit a többiek... Foglald el magad, szotyizz, cukorkázz, rágózz, kávézz, nekem ezek jöttek be. Tudom, nehéz lesz, de biztos sikerül majd, én már leszoktam.
15/L
eggyütt érzek veled 5. nap 5 évután a kényszerevés nem segítmárnekem tegnap ragasztbadtam a saját szórolapomat az megnyugtatott de elfogytak és nincs pénzem már de kéne még 1000 és ellennék habár 50-100db maradt ha nagyon végem elhasználom ezt
és képtelen vagyok dolgozni menni mert nem birom az emberekközti mozgást és a kummunikációt
"01-16 09:37"
Úgy látszik átszokott a hígítóra....
:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!