Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Segítsen valaki! Le szeretnék...

Segítsen valaki! Le szeretnék szokni a köröm rágásról de nem megy már tényleg bele bolondulok! Sikerült neki leszokni erről az állítólagos betegségről?

Figyelt kérdés

20éves lány vagyok tud valaki segíteni?amióta az eszemet tudom rágom a körmömet!Sokszor fájdalmaim vannak annyira lerágom őket!

voltam pszichológusnál de nem tud segíteni mert a lelkemben kéne rendet tenni!A bőrgyógyász kenőcsöt irt de nem használ!A keserű körömlakk nem zavar ugyanúgy rágom!köszönöm előre is a segítséget!Egy szomorú lány

2009. márc. 14. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondoltál már arra, hogy rakatsz fel műkörmöket? Én is rágom a körmömet, bár szerencsére nem ilyen drasztikus módon, csak néha, meg inkább a köröm körüli bőrt. Amikor műkörmöm volt, nem tudtam rágni tőle, ez segített.
2009. márc. 14. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:

A műköröm tényleg segíthet, de lehet a körömlakk is segítene. Én pl órákat pepecselek vele, és mindenféle kis figurát rárakok, hogy szép legyen, aztán már sajnálom lerágni :D

De a műkörmöt azt rágicsálhatod, tényleg próbáld ki.

+ le lehet cserélni ezt a pótcselekvést:

Én egy időmben a hajam rágtam, most a szemöldököm tépkedem, kösd le a fogaidat, meg a kezeidet is, hátha így megy...

2009. márc. 14. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Érdekes módon nekem a rágó is segített ( mondjuk lehet , hogy már túl sokat eszek belőle ):)szerintem egy próbát megér .
2009. márc. 14. 23:18
 4/10 A kérdező kommentje:
próbálkoztam a műkörömmel de nem segített mert azt is leszedtem 1hét után!talán lehet nincs is megoldás?
2009. márc. 15. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Én a körmöm körüli bőrt rágtam már óvodás korom óta de lett barátnőm és leszoktam róla mert lefoglalt te is próbáld lefoglalni magad valamivel ha rád jön.
2009. márc. 15. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem a körömlakk segített
2009. júl. 10. 22:22
 7/10 anonim válasza:
2-3 héten keresztül rakd minden reggel pirosaranyba... Nálunk hugomnál volt ez, 1-2 hét alatt leszokott róla!
2009. dec. 5. 21:42
 8/10 bebibubi válasza:
Próbálj meg egy kicsit rendet rakniu magad körül és magadban. Nem bántásból mondom, komolyan. Egy régi tanárom mondta nekem ez: "Ha nincs rend körülötted, nem lesz rend benned sem." Próbáld meg a zselés műkörmöt. Kicsit drágább mint a többi, de valamivel tartósabb. Ennyivel segíthettem. Sajnálom, ha nem segít.
2010. máj. 31. 11:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Támadt még egy ötletem, bár elég extrém...

"büdösítsd" be a kezed. Pl. hallal, vagy a fantáziádra bízom... :D

Ha a szád köré emeled, és fintorogsz, ki tudja, lehet meggondolod, hogy rágicsáld.

Sok sikert!

2010. jún. 1. 01:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget megnőtt a körmöm és nem rágom!!!!!
2010. nov. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!