Segítsen valaki! Le szeretnék szokni a köröm rágásról de nem megy már tényleg bele bolondulok! Sikerült neki leszokni erről az állítólagos betegségről?
20éves lány vagyok tud valaki segíteni?amióta az eszemet tudom rágom a körmömet!Sokszor fájdalmaim vannak annyira lerágom őket!
voltam pszichológusnál de nem tud segíteni mert a lelkemben kéne rendet tenni!A bőrgyógyász kenőcsöt irt de nem használ!A keserű körömlakk nem zavar ugyanúgy rágom!köszönöm előre is a segítséget!Egy szomorú lány
A műköröm tényleg segíthet, de lehet a körömlakk is segítene. Én pl órákat pepecselek vele, és mindenféle kis figurát rárakok, hogy szép legyen, aztán már sajnálom lerágni :D
De a műkörmöt azt rágicsálhatod, tényleg próbáld ki.
+ le lehet cserélni ezt a pótcselekvést:
Én egy időmben a hajam rágtam, most a szemöldököm tépkedem, kösd le a fogaidat, meg a kezeidet is, hátha így megy...
Támadt még egy ötletem, bár elég extrém...
"büdösítsd" be a kezed. Pl. hallal, vagy a fantáziádra bízom... :D
Ha a szád köré emeled, és fintorogsz, ki tudja, lehet meggondolod, hogy rágicsáld.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!