Dohányzók! Nektek milyen érzés lenne, ha elvennék az
összes nálatok lévő cigit, és tönkre tennék?
Figyelt kérdés
Haverom anyja, egyszer bejött hozzánk, valamiért dühös volt haveromra, és kipakolta a táskáját kivett belőle 2 doboz cigit, és beledobta egy vödör vízbe.
Nektek ez milyen érzés lenne?
És ez most mire volt jó? Mert semmi olyat nem mondott az anyja, hogy "most többé nem gyújtasz rá!" nem, bejött kiszórta a táskát, és vödör vízbe bele a cigis dobozokat...
Esélyes, h idegbajt kapnék....nem konkrétan a cigi miatt.Bármimet is dobnák ki/tennék tönkre, amihez ragaszkodom.A cigihez meg egy dohányos nyilván ragaszkodik, hisz a dohányzás függőség.Nem mondom, h jó dolog, nagyon nem az, de nem is ez a kérdés.
2013. aug. 6. 20:52
2/5 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint az első, ha valaki az én cuccomat tönkre teszi, akkor elkap az idegbaj és felpofozom az illetőt legszívesebben.
2013. aug. 6. 22:03
3/5 anonim válasza:
Én nem szeretem a dohányosokat, (más azt mondja rám ezen az oldalon hogy antibagós köcsög, de szerintem ez túlzás:)) de megértem hogy ideges volt. Senkinek nem tenném tönkre a cigijét, mert rohadt drága. Ha 12évesen cigizne a gyerekem, akkor sem viselkednék vele ilyen parasztként, máshogy érném el hogy ne akarjon dohányozni, a haverjai dolgába meg főleg nem szólnék bele :D
2013. aug. 7. 09:09
4/5 Regina95 válasza:
Háát ha ezt velem valaki megcsinálná közölném h akkor most kifizeted... ha a válasza a Nem szócska lenne oda költöznék hozzá csak 2 napra .. így megtudná milyen mikor nem tudok rágyújtani 2 napig..
2013. aug. 7. 17:19
5/5 anonim válasza:
Rosszul esne, de nem azért, mert nem bírok ki pár órát nélküle, hanem mert én tiszteletben tartom mások cuccait, nem matatok, nem teszem tönkre a családtagjaim dolgait, nem számít, hogy az 100 ft volt, vagy 5000.
A cigit saját pénzből veszem (heti egy doboz), úgyhogy elvárnám, hogy ne tegyék tönkre, mert nekik nem kellett a kisujjukat sem megmozdítani érte, és nem tőlük lopom vagy kunyerálom a pénzt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!