Jól tettem, hogy így megszabadultam a cigitől?
Még nem voltam rászokva, de kezdett olyan érzésem lenni, hogy el kéne szívni egy szálat. És ami volt cigim a haveroktól, az hiába benn volt a fiók mélyén tudtam, hogy ott van, és elő vehetem bármikor.
És 1 hete azon járt az eszem, hogy áhh, rágyújtsak vagy ne? Nem akarok rászokni, de jó lenne most egyet elszívni.
Aztán annyira kész voltam, hogy megfogtam azt a 7-8 szálat, vizet engedtem rájuk, és kib*sztam a kukába.
Most a haverjkaim azt mondták jó hülye vagyok, ettőlk nem fogok leszokni a cigiről, csak elb*sztam pár jó szál cigit...
De most úgy érzem, hogy ez így jobb.
Most olyan érzésem van, hogy az, hogy én dombtam ki magamtól az más, mintha mások kényszerítettek volna...
De a haverjaim erre is azt mondták, hogy ez f*szság, így nem fogok a cigizéstől megszabadulni!
Most jól tettem, vagy sem?
Elöször is jól tetted, mert ugyan nem attól fogsz leszokni, hogy kidobtad a cigiket, hanem attól, hogy nem akarsz többé cigizni, de gesztusként mégis hatásos.
Másodszor, ne hallgass a haverokra, nekik az a legföbb bajuk, hogy nekik nem volt/van ennyi erejük, hogy abbahagyják, ezért megpróbálnak téged is visszahúzni.
Harmadszor: azzal, hogy idöben felismerted, hogy hová vezetne a dolog, és elhatároztad, hogy megállsz, az egészségedért, a jövödért és a jobb anyagi helyzetedért tettél valamit.
Maradj erös, és figyelj, hogy a haverok ne vigyenek megint bele (mert ezt fogják próbálni), legyél értelmesebb ember, mint ök.
Jól tetted! Megvan benned az akaraterő, és így le tudod tenni. Én 5 év után tettem le a cigit egyik napról a másikra, de hasonlóképpen szoktam rá, mint ahogy nálad is kezdődött. Mióta nem dohányzom(most már 1 éve), sokkal jobban érzem magam.
28/N
Jól tetted. Sokan irigyelnek a bátorságodért és a határozottságodért. Pont a megfelelő pillanatban szólalt meg a vészcsengőd, és jól is értetted.
Neked van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!