Elektromos cigitől fájhat a tüdőm?
Figyelt kérdés
Üdv nektek!
Vásároltam kb 2 hónapja egy EGO típusú elektromos cigarettát, ami nagyon jó, azóta rá sem gyújtottam.
Csak a probléma az, hogy ha veszek egy nagy levegőt, akkor fáj a tüdőm!
Ettől van, vagy a sok üléstől?
2013. máj. 12. 14:21
1/3 anonim válasza:
A sok üléstől is fájhat, meg ahogy a tüdőd tisztul. Máskülönben az elektromos cigi csak akkor okoz fájdalmat a tüdőben, ha letüdőzöd . Az egész cigit.... szúró fájdalmat okozhat :D
2/3 anonim válasza:
Ezek az elektromos cigik okozhatnak fulladasi ingert csak ugy barmilyen testhelyzetben. Nem karos, de szerintem ez a resze eleg veszelyes ha ugy vesszuk hogy folyamatosan szivod, es folyamatosan ez fog erni. Ez a fust termeszetesen szennyezi ugyan ugy a tudod, de kozel sem annyira mint a normal cigi, amikor katranyt juttatsz a szervezetedbe.
3/3 anonim válasza:
az elején fájt nekem is, de nem vészes, azt mondták nekem is, hogy ürül a méreg kifelé!A gőz meg rásegít a kátrány felszakadozásában!Amikor leszokik az ember, kicsit akkoris szokott fájni, csak akkor nem ürül ilyen gyorsan, mert nincs ami rásegítsen.. egy éve ecigizek, és nem fáj már abszolút..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!