Füves cigitől lehet hallucinálni? ( csak kíváncsiságból )
Figyelt kérdés
#füves cigi #harucináció
2013. jún. 7. 20:32
2/7 anonim válasza:
esetleg ha vmi ritka erős thc tartalmút szerzel be, amit manapság itthon nem lehet kapni, attól lehet vmi nagyon gyenge lepkefingnyi hallucinációd.
de nem az útszéli gazzal felütött magyar vacaktól!
3/7 anonim válasza:
Mondjuk, ha elsőnek (vagy sok idő után újra) szívsz nagyobb mennyiséget (mondjuk egy 1, 1.5 grammos greenpeace) egy kiváló minőségű (OG Kush, Blue Dream, White Widow) cuccból, akkor elég érdekesen torzul a tér.
5/7 anonim válasza:
hoffmann-bélyeg
na az odaver!
lesz alice csodaországban, meg narnia krónikái!
6/7 anonim válasza:
lehet ,nem értem miről beszéltek nem kell hozzá egy g se.
jó erős fű kell hozzá abból nem is kell sok és már haluzol is .velem már megtörtént meg ismerőseimmel is megtörtént már.
halluzások ,időérzék elvesztése,nem vágod hol vagy ,többször elmentem a házunk előtt pedig haza akartam menni,
volt hogy kettőt láttam mindenből.nem érdekel ha a sok fűves lepontoz,igazat beszélek
lehet tőle haluzni is de csak az erősebbektől
7/7 anonim válasza:
nem lehet maximum színesebbnek látod a világot stb... amit a felettem válaszoló írt az pedig egy marhaság amit te szívtál akkor barátom az erős herbál volt és azt hitted hogy fű ezért lettél tőle ilyen rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!