Az igaz, hogy a cigitől lehet fogyni? Állítólag elveszi az étvágyat és így, vagy valami ilyesmi, ez hogy van?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 16:06
1/6 anonim válasza:
Nem mindenkinél jön be, és sokkal többet ártasz magadnak, mind amennyit használsz. Az étvágy csökkentésére vannak jobb módszerek. Ha visszafogod a szénhidrátfogyasztást, különös tekintettel a gyorsan felszívódó szénhidrátokra, megindul a zsírok bontása, ami ketontestek képződésével jár. Ezek kiváló étvágycsökkentőként működnek (a természet ezt arra találta ki, hogy elviselhetővé tegye a táplálékhiányos időszakokat). Aki fogyókúrázott már, biztos észrevette, hogy az első pár nap (max. 1-2 hét) után lényegesen könnyebb volt betartani a diétát. Ez az oka. Egy szakember segítségével összeállított értelmes diéta plusz némi testmozgás kevés kellemetlenség árán megszabadít a fölösleges kilóktól, és egészségesebbé tesz. Ha cigarettázol, azzal nemcsak a füst miatt rombolod magadat (és környezetedet), hanem - már ha nálad bejön egyáltalán - a rossz étvágy és nem odafigyeléssel összeállított diéta mellett minőségi éhezés lesz a végeredmény.
2/6 anonim válasza:
Én ilyenről még nem hallottam. Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem inkább az van benne, hogy az ember amikor unatkozik általában bekap valamit, csokit, csipszet ilyesmit. Aki dohányzik, az unalmában inkább rágyújt, minthogy egyen. Tehát aki dohányzik az napjában max 3szor eszik, aki nem dohányzik az többször, mert többször nassol, mint egy dohányzó ember. A cigiben én úgy tudom semmi zsírégető anyag nincs, szóval szerintem alapból nem fogyaszt. De lehet hogy rosszul gondolom, ne tessék lepontozni
3/6 anonim válasza:
nekem speciel meghozza az étvágyam...
4/6 anonim válasza:
mert, ha keveset eszel mert kevés étvágyad van, akkor attól fogyni fogsz? max az izmaid fogynak. egy jó fogyókúrához bizony kell enni rendesen. másrészt, mozogni is kell hozzá, a cigitől meg biztos nagyon sok kedve lesz az embernek mondjuk elmenni futni..:D úgyhogy csak gátolni fog a fogyásban.
6/6 anonim válasza:
Én mindig éhes leszek bagózás után, és általában valami édeset kívánok, úgyhogy ez absz. egyéni, hogy kinek mit okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!