Állítólag nem kéne, de fogyni szeretnék. Mit csináljak?
Először is, olyan nincs, hogy erősebb csontozatú vagyok. Az nem sokat nyom a latba, ha egészséges a csontot. Te inkább izmos vagy szerintem. :) Velem is ez a helyzet. Én sem akarok fogyni, csupán egy kicsit átalakítani az izomzatomat. Én jógázok. Néha pilates. Nem olyan régen kezdtem, de én már észrevettem némi változást! Szerintem tölts le egy jóga könnyű gyakorlatos DVD-t és állj neki! DE! az első hónapban mindenképp könnyű feladatokat hajts végre, mert különben nagyon megjárod! Szépen fokozatosan kell szintről szintre haladni! Sok sikert! :)
[link] <-- itt sok fajta tornás dolgot megtalálsz, nem csak jógát ( ha esetleg az nem jön eb neked (:)
Ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem.
Két dolgot tehetsz:
-Hallgatsz másokra és nem fogyózol
-Nem hallgatsz másokra és fogyózol
Azt hiszem ezt neked kell eldöntened és vajmi kevés döntésképessége van az itt válaszolóknak.
Köszönöm. : )
Igen, igazad van. Inkább izmos vagyok. Végül is 3 évig táncoltam versenyszerűen, amitől a vállam is csúnyán kiszélesedett.. :S És a combom is vastag lett.. Ezen szeretnék változtatni. És a karjaimon.
2. Szeretnék vékonyabb lenni, de félek hogy a mellemből fog lemenni először. :(
Igen, fogyhatsz, de DIÉTÁVAL! Nincs olyan hogy fogyókúra, mert az egészségtelen. Ha meg nem akarsz diétázni mert "gyenge" vagy, akkor ilyen maradsz. Lehet meglepő, de ez van.
kezdet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!